search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:03
MENU CLOSE

Λάκης Γαβαλάς κατά Σοφίας Χατζηπαντελή: «Είδα ένα Instagram οικτρό με πωπούς και χείλια» (Video)

22.06.2022 11:24
xatzipanteli-new

Τα «πυρά» του κατά της Σοφίας Χατζηπαντελή εξαπέλυσε για ακόμη μια φορά ο Λάκης Γαβαλάς.

O γνωστός σχεδιαστής μόδας εξέφρασε την άποψη ότι δε θα έπρεπε καν να έχει επιλεγεί για τη θέση μιας εκ των κριτών του ριάλιτι μόδας, καθώς το GNTM υποτίθεται ότι αναζητούσε πάντα κοπέλες με φυσική ομορφιά, χωρίς πλαστικές και αισθητικές επεμβάσεις.

«Δεν ήξερα ποια είναι η Σοφία Χατζηπαντελή. Ευτυχώς δεν είμαι ούτε το CNN ούτε η Vogue για να την ξέρω, ευτυχώς δηλαδή. Εμένα αυτό το άτομο δεν μου άρεσε από την αρχή», είπε αρχικά, προσθέτοντας:

«Είδα ένα Instagram οικτρό, με πωπούς, με χείλια, με τέτοια, αγαπώ τις γυναίκες αλλά μου αρέσουν οι κομψές γυναίκες, οι λουσάτες, οι όμορφες, οι αριστοκρατικές και νομίζω ότι αυτό ήθελε και το GNTM. Υποτίθεται ότι έδιωχνε όποιον είχε πρόσθετα πράγματα πάνω του. Αυτή αν αρχίσει να αφαιρεί θα περάσει όλη η σεζόν».

Διαβάστε επίσης:

Εβελίνα Παπούλια: Ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα – «Ξέρω πως θα σας το χαλάσω…» (Photo)

Θωμαή Απέργη: «Πάθαινα 4 επιληπτικές κρίσεις την ημέρα – Λιποθυμούσα, δάγκωνα τη γλώσσα μου, είχα απώλεια μνήμης» (Video)

Stranger Things 4: Φρενίτιδα για το εκρηκτικό φινάλε – Το νέο trailer για το Vol.2 κόβει την ανάσα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:01