search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 23:45
MENU CLOSE

Survivor: Ο Χρήστος Δάντης απαντά σε Σταυρούλα – Μαρτίκα για τον «πλούσιο άνδρα» και τη «βιτρίνα» (Video)

22.06.2022 12:17
dantis-new

Την ενόχλησή του αναφορικά με όσα ακούστηκαν στο Survivor για τη σύντροφό του Ασημίνα Χατζηγεωργίου εξέφρασε ο Χρήστος Δάντης.

Συγκεκριμένα, η Σταυρούλα Χρυσαειδή συζητώντας με τον Σπύρο Μαρτίκα στην καλύβα αναφέρθηκε στη συμπαίκτριά τους λέγοντας τα εξής:

«Μόνο ο κόσμος αν θέλει εμένα θα με στηρίξει. Συγγνώμη αλλά εγώ δεν έχω πλούσιο άνδρα για να με πληρώνει και δεν θέλω να με πληρώνει κιόλας» με τον Σπύρο Μαρτίκα να κάνει λόγο για «βιτρίνα».

Πώς αντέδρασε ο Χρήστος Δάντης

Την απάντησή του μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram έδωσε ο Χρήστος Δάντης , υπερασπιζόμενος τόσο τον εαυτό του όσο και την αγαπημένη του, Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Αγαπητέ δεν ξέρεις μεγάλος άνδρας ότι η λέξη ‘βιτρίνα’ δίπλα σε ένα επίθετο είναι λόγος αντιδικίας; Κρίμα, νόμιζα πως είσαι ευφυής» έγραψε αρχικά για τον Σπύρο Μαρτίκα, ενώ αναφερόμενος στην τοποθέτηση της Σταυρούλας, τόνισε: «Τα βρόμικα μυαλά, βρόμικα σκέφτονται».

Διαβάστε επίσης:

Super Κατερίνα: Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος – «Μη μου κουνιέσαι, λάθος είναι αυτά που λέτε εσείς» (video)

Ένταση στον αέρα του ΣΚΑΪ: «Η Λε Πεν λέει τα ίδια με τον Σαμαρά και τον Μητσοτάκη» (video)

«Αυτοψία» στην πολύπτυχη ζωή του Γιώργου Τράγκα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 23:45