search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 13:15
MENU CLOSE

Γαλάζιος γάμος στην Τζια – Ποια στελέχη του Μαξίμου παντρεύτηκαν

26.06.2022 15:01
megaro_maximou_new

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν η διευθύντρια Επικοινωνίας του Μεγάρου Μαξίμου, Κύρα Κάπη, και ο αναπληρωτής διευθυντής Τύπου, Χρήστος Ζωγράφος.

Ο γάμος έγινε στη Τζια -με κουμπάρα την υφυπουργό Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη- και ο πρωθυπουργός «ανέβασε» και σχετικό story στον λογαριασμό του στο Instagram.

Παρόντες στον γάμο του ζευγαριού, που γνωρίστηκε στο Μαξίμου, ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, Μαρέβα, και τα παιδιά τους Κωνσταντίνο και Σοφία, ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, Γρηγόρης Δημητριάδης, ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Δημήτρης Τσιόδρας, ο Γιάννης Βλαστάρης, ο βουλευτής Κωνσταντίνος Κυρανάκης, η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, ο βουλευτής Τάσος Χατζηβασιλείου, ο γραμματέας της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, ο γενικός διευθυντής και πρόεδρος του ΕΒΕΑ Γιάννης Μπρατάκος, ο Θανάσης Νέζης, η Αριστοτελία Πελώνη, ο Γιάννης Πευκιανάκης και ο γγ του ΕΛΚ, Θανάσης Μπακόλας και άλλοι.

Διαβάστε επίσης:

Βουλευτές… για τα πανηγύρια

Κυρώσεις στην Τουρκία; Δεν προβλέπονται

Γεωργιάδης: Στο Σύνταγμα για κουλούρι -Τα «καρφιά» για τον ΣΥΡΙΖΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 13:11