search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:22
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Εκτροχιασμός τρένου στο Μιζούρι μετά από σύγκρουση με απορριμματοφόρο – Νεκροί και τραυματίες (Photos/ Videos)

27.06.2022 23:53
ektroxiasmos trenou- mizouri-new

Αρκετοί άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον πενήντα τραυματίστηκαν όταν τρένο συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο φορτηγό στην πολιτεία Μιζούρι των ΗΠΑ με αποτέλεσμα να εκτροχιαστούν η μηχανή και οκτώ βαγόνια, μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο CNN επικαλούμενο τον Έρικ Μακένζι, υπεύθυνο της υπηρεσίας ασθενοφόρων στην κομητεία Τσάριτον.

Στον συρμό της Amtrak επέβαιναν 243 επιβάτες και δωδεκαμελές πλήρωμα, σύμφωνα με την αμερικανική σιδηροδρομική εταιρεία.

Αρχικά η εταιρεία Amtrak, έκανε λόγο για αρκετά βαγόνια αμαξοστοιχίας που εκτροχιάστηκαν την Δευτέρα στο Μιζούρι, στο κέντρο των Ηνωμένων Πολιτειών, και ανέφερε για «τραυματίες», χωρίς να δίνει περισσότερα στοιχεία.

Η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Λος Άντζελες – Σικάγο, εκτροχιάστηκε «μετά τη σύγκρουση με απορριμματοφόρο σε ισόπεδη διάβαση».

Εντυπωσιακές φωτογραφίες από το ατύχημα που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από ταξιδιώτες δείχνουν πολλά βαγόνια να βρίσκονται πεσμένα στο πλάι της σιδηροτροχιάς, επιβάτες να δραπετεύουν από τα πλαϊνά παράθυρα, στο μέσο μιας αγροτικής περιοχής.

Το Γαλλικό Πρακτορείο δεν μπόρεσε αμέσως να επιβεβαιώσει τη γνησιότητα αυτών των εικόνων.

Την Κυριακή, άλλη αμαξοστοιχία που εκμεταλλευόταν η Amtrak προσέκρουσε σε αυτοκίνητο σε ισόπεδη διάβαση που δεν είχε αυτόματα εμπόδια στην Καλιφόρνια, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρεις από τους επιβάτες του οχήματος, σύμφωνα με την αμερικανικό δίκτυο NBC.

Διαβάστε επίσης:

Gazprom: Ξεκινά και πάλι η τροφοδοσία προς την Νοτιανατολική Ευρώπη μέσω Turk Stream

Ισπανία: Διαμαρτυρία ακτιβιστών για τη σύνοδο του ΝΑΤΟ – Ξάπλωσαν μπροστά από την Γκουέρνικα του Πικάσο

Η χώρα που θα ακριβύνει το ρεύμα για τα φτωχά νοικοκυριά κατά… 835%!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:21