search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:08
MENU CLOSE

Δολοφονία στη Ραφήνα: Σοβαρά τραύματα στο κεφάλι του θύματος δείχνει ιατροδικαστική εξέταση

28.06.2022 20:43
police_new

Κάταγμα κρανίου στο πλάι του κεφαλιού, θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, κυρίως στη δεξιά πλευρά και ενδοεγκεφαλικό αιμάτωμα είναι τα ευρήματα, που αναφέρονται στην ιατροδικαστική έκθεση του 42χρονου Δημήτρη, που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Ραφήνα.

Τα χτυπήματα επιβεβαιώνεται ότι ήταν πολύ σοβαρά που τον οδήγησαν στον θάνατο. Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να διευκρινιστεί το εάν χρησιμοποιήθηκε ή όχι σιδηρογροθιά και εάν το κάταγμα στο κρανίο οφείλεται από πτώση στο κράσπεδο.

«Είναι αυτά καλά παιδιά και σκότωσαν το παιδί μου; Με τα χέρια μου θα τους λιντσάρω, όπου βρεθούν. Αυτοί θα βγουν. Το παιδί μου θα είναι στο χώμα όμως», ξέσπασε η μητέρα του 42χρονου στο MEGA συντετριμμένη για την απώλεια του γιου της.

Η ίδια κάνει λόγο για προμελετημένο έγκλημα, καθώς οι μάρτυρες ισχυρίζονται ότι οι δράστες χτυπούσαν τον Δημήτρη με σιδηρογροθιά. «Ήταν φτιαχτή η δουλειά με φονικό όπλο», πρόσθεσε.

Ποινική δίωξη άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος των δύο συλληφθέντων για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 42χρονου άνδρα το βράδυ του Σαββάτου σε νυχτερινό κέντρο στην Ραφήνα.

Εναντίον τους ο Εισαγγελέας Ποινικής δίωξης απήγγειλε κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία.

Οι κατηγορούμενοι, ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός, οδηγήθηκαν σε ανακριτή από τον οποίο ζήτησαν προθεσμία για την απολογία τους.

Ο δικηγόρος του ενός κατηγορούμενου της παρέας των «5», κ. Γαργαρέτας, σημείωσε: «Όλοι οι δράστες και οι οικογένειες τους βρίσκονται σε κατάσταση σοκ».

Σύμφωνα με όσα του έχει πει μέχρι τώρα ο πελάτης και μέλος της παρέας: «Το γεγονός εκτυλίχθηκε σε δύο φάσεις, κατά την πρώτη υπήρξε μία παρεξήγηση εντός του μπαρ, ενδεχομένως υπήρξε  κάποια λογομαχία, αλλά τελείωσε εκεί. Στη συνέχεια, ο εντολέας μου αποχώρησε για λίγα λεπτά από το μπαρ. Κατά τη δεύτερη φάση,  δεν συμμετείχε. Είχε φύγει και όταν επέστρεψε είδε τον 42χρονο χτυπημένο σε άσχημη κατάσταση και έσπευσε να τον βοηθήσει. Μάλιστα, είχε γυρίσει η γλώσσα του και προσπάθησε να τον επαναφέρει».

Κατά τον δικηγόρο του 24χρονου, δεν υπήρξε σιδηρογροθιά στο τραγικό γεγονός.

Η τελευταία πράξη του δράματος θα διαδραματιστεί αύριο, με την κηδεία του αδικοχαμένου 42χρονου να τελείται στον Μαραθώνα.

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες 2022: Πολλά γραπτά κάτω από τη βάση – Οι επιδόσεις ανά μάθημα

Πάτρα: 60χρονος πέθανε μετά από τσίμπημα σφήκας στην αυλή του σπιτιού του

Μεγάλη φωτιά σε δασική έκταση στην Αρκαδία – Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στο Αλιβέρι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:59