search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 06:11
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Πρώτος ο «Σασμός» – Μειώθηκε η διαφορά με τη «Γη της ελιάς»

28.06.2022 19:21
tv_new
Πηγή: Pixabay

Η δραματική σειρά «Σασμός» του Alpha διατήρησε στην κατοχή του τα σκήπτρα στις προτιμήσεις των τηλεθεατών την πρώτη ημέρα της εβδομάδας.

Ωστόσο, σε σχέση με την απόδοση του το περασμένο επταήμερο, παρουσίασε μικρή υποχώρηση και σε συνδυασμό με την μικρή μεν άνοδο δε που κατάφερε η «Γη της ελιάς» η μεταξύ τους διαφορά περιορίστηκε σε σχεδόν μιάμιση ποσοστιαία μονάδα.

Οι «Άγριες μέλισσες» δείχνουν να έχουν… κατοχυρώσει την τρίτη θέση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, την ίδια στιγμή το «Survivor» παρουσίασε κάμψη με τη Nielsen να καταγράφει τη δυναμική του οριακά κάτω από το 6%.

Στη μέση του ημερήσιου Top 10 σταθερό το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» χωρίς ιδιαίτερες μεταβολές, με τον «Τροχό της τύχης» να το «παρακολουθεί» στην κούρσα της τηλεθέασης.

Η «σταθερή αξία» του Σκάι πλασαρίστηκε στην έβδομη θέση, στα «πάνω» του το τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ» του ΑΝΤ1, ξεπέρασε το «Live news» του Mega, που συμπίπτουν για περίπου ένα δεκάλεπτο και το «Deal» να πραγματοποιεί επανεμφάνιση, αυτή τη φορά στη δέκατη θέση.

Διαβάστε επίσης:

ΚΤΕΛ Ξάνθης: Σάλος με οδηγό που ζήτησε από κοπέλα να κατέβει γιατί φορούσε τοπάκι – Η θέση της Διοίκησης

Χαλάνδρι: Δίωξη για κακούργημα στον φίλο του 18χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Βίντεο ντοκουμέντο από τις κόντρες

Stranger Things: Τελικά μπορεί και να μην τελειώνει στην 5η σεζόν; – Τι αποκάλυψαν οι δημιουργοί του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42