search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:22
MENU CLOSE

Κωνσταντίνος Τζούμας: Βουβός θρήνος στην κηδεία του (Photos)

29.06.2022 13:44
konstantinos-tzoymas-new

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 78 ετών άφησε ο Kωνσταντίνος Τζούμας το Σάββατο, βυθίζοντας στη θλίψη τον κόσμο του πολιτισμού.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, με πλήθος κόσμου και γνωστά ονόματα της πολιτιστικής ζωής του τόπου να δίνουν το «παρών».

Ανάμεσα σε εκείνους που παραβρέθηκαν στο τελευταίο «αντίο» στον Κωνσταντίνο Τζούμα ήταν η Ελένη Κοκκίδου, ο Λάκης Γαβαλάς, ο Ορέστης Ανδρεαδάκης, ο Ρήγας Αξελός, η Δήμητρα Χατούπη, ο Άγγελος Παπαδημητρίου, η Κερασία Σαμαρά.  

O Κωνσταντίνος Τζούμας γεννήθηκε στον Πειραιά το 1944 και σπούδασε υποκριτική στην Αθήνα και χορό στη Νέα Υόρκη.

Στον κινηματογράφο έχει εμφανιστεί στις ταινίες: Γλυκιά Συμμορία, Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα, Ελευθέριος Βενιζέλος 1910 – 1927, Ακροπόλ, Οι απέναντι, Ρεμπέτικο, «Happy day» και Ο δράκουλας των Εξαρχείων.

Στο θέατρο έχει πρωταγωνιστήσει σε έργα όπως Περιμένοντας τον Γκοντό, Ο φίλος μου ο Λευτεράκης, «Εγώ δεν…» και Κ.Π.Καβάφης Αυτοβιογραφούμενος.

Στην τηλεόραση έχει κάνει guest εμφανίσεις στις σειρές: Οι Απαράδεκτοι, Οι Τρεις Χάριτες, Οι Μεν και οι Δεν και Δύο Ξένοι.

Υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός σε καθημερινή εκπομπή στον σταθμό «Εν Λευκώ», ενώ έχει εκδώσει τρία αυτοβιογραφικά βιβλία.

Διαβάστε επίσης:

Χανιά: Σοκ για ζευγάρι τουριστών – Βοσκός τους έδειξε τα γεννητικά του όργανα

Κορωνοϊός – Πλεύρης: «Δεν θα λάβουμε μέτρα το καλοκαίρι – Σε λογική συνύπαρξης με τον ιό και το φθινόπωρο» (videos)

Σέρρες: Αράχνη «μαύρη χήρα» τσίμπησε αγρότη – Αγώνας δρόμου για να βρεθεί το αντίδοτο (Video/Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:20