search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 15:11
MENU CLOSE

Κουκάκι: Προφυλακίστηκε ο 55χρονος συζυγοκτόνος – Λιποθύμησε στην απολογία του

29.06.2022 15:28
koukaki_new

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 55χρονος συζυγοκτόνος που δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία μαρτύρησε στα χέρια του, καθώς πριν τη μαχαιρώσει επανειλημμένα την χτύπησε, ενώ στη συνέχεια την τύλιξε σε μια κουρτίνα.

Ο 55χρονος που ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 46χρονη μητέρα δύο παιδιών τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα πήρε το δρόμο για τη φυλακή.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και τα πλημμελήματα της οπλοχρησίας και της απειλής εις βάρος της συζύγου του, καθώς -σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις που εμπεριέχονται στη δικογραφία- φέρεται να την είχε απειλήσει και στο παρελθόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε ότι ένιωθε παθολογική ζήλια για την εν διαστάσει σύζυγο του, καθώς εκείνη ήθελε να βάλει τέλος στο γάμο τους και να πάει διακοπές με το φίλο της.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του και ισχυρίστηκε πως όταν συνειδητοποίησε τι έκανε, επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του δύο φορές.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους δικηγόρους του κατέρρευσε στο γραφείο της ανακρίτριας με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο η διαδικασία.

Διαβάστε επίσης:

Μαγιορκίνης: «Δεν θα κάνω την τέταρτη δόση» (video)

Σέρρες: Αράχνη «μαύρη χήρα» τσίμπησε αγρότη – Αγώνας δρόμου για να βρεθεί το αντίδοτο (Video/Photo)

Ρούλα Πισπιρίγκου: Μοναδική ύποπτη για τους θανάτους Ίριδας και Μαλένας – Καλείται για κατάθεση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 15:10