search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 11:36
MENU CLOSE

Περιορισμό των αμβλώσεων θέλει και ο Βελόπουλος

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2236
30/06/2022
02.07.2022 10:16
velopoulos_new

Η απαράδεκτη απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ για το ζήτημα των αμβλώσεων φαίνεται ότι ενθαρρύνει και εν Ελλάδι κάποιους να αναλάβουν πρωτοβουλίες σχετικά με το ζήτημα με στόχο τον περιορισμό τους.

Την αρχή έκανε ήδη ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος ζήτησε τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το θέμα των αμβλώσεων υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «πεθαίνουμε δημογραφικά, δεν δίνετε κίνητρα να γεννηθούν Έλληνες, μπολιάζετε τη χώρα, θέλετε και αμβλώσεις».

Η θέση του αυτή προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να ισχυρίζεται ότι ο Κ. Βελόπουλος «προφανώς θέλει να κλέψει κάτι από την αίγλη του Τραμπ και θεωρεί ότι ο “τραμπισμός” μπορεί να βρει έδαφος και στην Ελλάδα» και τον Κώστα Σκανδαλίδη να υπογραμμίζει ότι «όπως σε όλες σχεδόν τις μεγάλες αλλαγές του καιρού μας, η στάση της Δεξιάς ήταν πάντα απέναντι στις μεγάλες αλλαγές, στις ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις, άρνηση από την αρχή έως το τέλος».

Διαβάστε επίσης:

Πώς θα επιλεγεί ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός

Παναγιωτόπουλος – Ακάρ: Τι συζήτησαν στο σύντομο τετ α τετ στη Μαδρίτη

Γεωργιάδης: Έκανε την τέταρτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 11:36