search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:32
MENU CLOSE

Βέρα Πάου: Αποκάλυψε πως έπεσε θύμα βιασμού πριν 35 χρόνια (Photo)

02.07.2022 14:43
veraPaou

Η Βέρα Πάου, προπονήτρια της Βορείου Ιρλανδίας και μια από τις πρωτοπόρους στο ποδόσφαιρο Γυναικών της Ολλανδίας, έκανε μία σοκαριστική ανάρτηση με την οποία αποκαλύπτει ότι για 35 χρόνια κρατούσε κρυφό το ότι είχε πέσει θύμα βιασμού πάνω από μια φορά από ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

«Επί 35 χρόνια το κρατούσα μυστικό από τον υπόλοιπο κόσμο, από την οικογένειά μου, από τις συμπαίκτριες και τις παίκτριες μου. Ακόμη και οι πιο κοντινοί μου άνθρωποι δεν γνωρίζουν για αυτόν τον βιασμό, που διέπραξε ένας σημαντικός αξιωματούχος του ποδοσφαίρου όταν ήμουν νεαρή παίκτρια. Αργότερα, έγινα στόχος ακόμη δύο επιθέσεων από άλλους άνδρες. Και οι τρεις, εργάζονταν στο ολλανδικό ποδόσφαιρο», αναφέρει αρχικά.

«Μόνο όσοι εμπιστεύομαι γνώριζαν, την συστηματική σεξουαλική κακοποίηση, την κατάχρηση εξουσίας, τον εκφοβισμό και την απομόνωση που αντιμετώπισα ως παίκτρια και προπονήτρια στο ολλανδικό ποδόσφαιρο. Τα τελευταία χρόνια, προσπάθησα να διασφαλίσω ότι αυτή η υπόθεση θα διερευνηθεί με δίκαιο τρόπο από τις ολλανδικές ποδοσφαιρικές αρχές, αλλά χωρίς επιτυχία. Μερικοί άνθρωποι προτίμησαν να μην δημοσιοποιήσουν αυτόν τον βιασμό και την σεξουαλική επίθεση, αντί να με υποστηρίξουν. Έπρεπε να μιλήσω για αυτήν την ιστορία. Δεν μπορώ πλέον να σιωπήσω», κλείνει η συγκλονιστική καταγγελία.

Διαβάστε επίσης:

Ανατροπή στη Λίβερπουλ – Ο Σαλάχ υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025

Μύκονος: Θύμα μεγάλης ληστείας Πορτογάλος ποδοσφαιριστής (Video)

Μεσογειακοί Αγώνες: Χρυσό μετάλλιο ο Μακρυγιάννης στα 100μ. ύπτιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:31