search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 07:20
MENU CLOSE

Survivor: Δημοσιογράφος στο αεροδρόμιο εκνεύρισε τον Γιώργο Λιανό – «Ήταν σωστή η ερώτησή σου;» (Video)

04.07.2022 08:55
lianos-new

Στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, όπου παρουσίαζε το Survivor τους τελευταίους έξι μήνες, επέστρεψε ο Γιώργος Λιανός, το βράδυ της Κυριακής.

Την Τρίτη 5 Ιουλίου θα παρουσιάσει ζωντανά τον Ημιτελικό του reality, ενώ την Τετάρτη 6 Ιουλίου θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός.

Δημοσιογράφοι περίμεναν τον Γιώργο Λιανό στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, προκειμένου να του θέσουν κάποια ερωτήματα, ωστόσο, κάποια από αυτά φαίνεται ότι εκνεύρισαν τον παρουσιαστή.

Ένα από αυτά είχε να κάνει αναφορικά με τις φήμες που θέλουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο, γνωστό και ως «Ντάνο» να παρουσιάζει το Survivor All Star.

Διατηρώντας την ψυχραιμία του αλλά και το γνωστό χιούμορ του, ο Γιώργος Λιανός δε δίστασε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του αναφορικά με την εν λόγω ερώτηση.

«Δεν έχεις έρθει για καλό εσύ εδώ πέρα… Όταν ένας παρουσιαστής είναι σε μια εκπομπή και έχει εν ενεργεία ένα συμβόλαιο, συνήθως παρεξηγούνται όταν συζητάνε για κάτι άλλο. Ήταν σωστή η ερώτησή σου; Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση για τέτοια πράγματα. Ούτε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο ξέρω κάτι. Είναι λίγο άκομψο να με ρωτάτε ενώ δεν έχει τελειώσει το project. Μήπως είναι λάθος τα δημοσιεύματα; Μήπως οι συζητήσεις δεν έχουν γίνει ποτέ;» είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Έφταση η στιγμή της πιο δύσκολης αποχώρησης (Video)

Ραδιοφωνικό ERTecho όπως… ERTflix

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Κυριακής (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 07:19