search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:45
MENU CLOSE

Αυτοδιοικητικές Εκλογές: Οι σκέψεις του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Αττικής και η περίπτωση του Σγουρού

05.07.2022 06:00
syriza-new

Μπορεί οι εθνικές εκλογές να προηγούνται τον Αυτοδιοικητικών αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχουν ξεκινήσει ήδη οι συζητήσεις. 

Στην περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως για την Περιφέρεια Αττικής έχουν σκεφτεί έναν δικό τους άνθρωπο, μιας και το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα θέλει να κάνει ξανά δική του την μεγαλύτερη περιφέρεια της Ελλάδας. Για αυτόν τον λόγο ακούγεται έντονα το όνομα του Αλέξη Χαρίτση

Στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και από τους Υπουργούς που τα πήγαν εξαιρετικά στην διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Χαρίτσης θεωρείται ένα πρόσωπο δυναμικό και δημοφιλές για την Αττική. 

Ο Γιάννης Σγουρός τώρα, ανακοίνωσε ήδη πως θα είναι υποψήφιος για τις περιφερειακές εκλογές που θα γίνουν στις 8 Οκτωβρίου του 2023. Η «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» του κ. Σγουρού θέλει να πάρει στήριξη τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και από το ΠΑΣΟΚ

Και τα δύο κόμματα φαίνεται να μην του δίνουν κάτι τέτοιο. Οι σχέσεις του κ. Σγουρού με την νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ είναι ανύπαρκτες ενώ από τον ΣΥΡΙΖΑ έχει εισπράξει μόνο ένα «θα το δούμε, είναι νωρίς ακόμα»

Διαβάστε επίσης:

Ευρωκοινοβούλιο: Ανδρουλάκης – Παπαδημούλης θα απαντήσουν στον Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί μπορεί να αντικατασταθεί ο Νάσος Ηλιόπουλος 

Χαρές για τον Ευάγγελο Βενιζέλο – Παντρεύτηκε η κόρη του Ελβίνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:44