search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:46
MENU CLOSE

«Πόλεμος» ΝΔ – ΠΑΣΟΚ: «Αλαζονεία Ανδρουλάκη» – «Απαξιώνεται τις πρώτες εκλογές και το Σύνταγμα» (Video)

02.07.2022 14:25
pasok_androylakis-new

Απάντηση στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τις μετεκλογικές συνεργασίες δίνει το ΠΑΣΟΚ. 

«Η ΝΔ, το κόμμα που απαξιώνει τις πρώτες εκλογές με την απλή αναλογική έξω από κάθε έννοια σεβασμού στο Σύνταγμα ως “βατήρα”, ας είναι προσεκτικότερο όταν απευθύνει χαρακτηρισμούς περί αλαζονείας», σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη και προσθέτει: «Τα μετεκλογικά σενάρια συνεργασιών δεν γράφονται ερήμην των ψηφοφόρων. Προς τι λοιπόν η αγωνία; Αν οι πολίτες θεωρούν επιτυχημένους τους κκ. Μητσοτάκη και Τσίπρα, θα τους ψηφίσουν. Αν όμως τους κλείσουν την πόρτα, δεν θα μπουν από το παράθυρο».

«Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής ζητά από τους πολίτες τη δύναμη να προωθήσει τις προτάσεις του και το σοσιαλδημοκρατικό του πρόγραμμα ως ισχυρή πολιτική δύναμη που θα θέσει στο περιθώριο τις τοξικές και στείρες συγκρούσεις της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, που αντί να λύνουν τα προβλήματα, συσσωρεύουν νέα», καταλήγει το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωση του. 

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί του Σαββάτου η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κατηγορούσε το ΠΑΣΟΚ για αλαζονεία. Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου στην οποία μεταξύ άλλων ο βουλευτής ανέφερε πως «το ΠΑΣΟΚ δεν αποδέχεται ούτε τον Μητσοτάκη ούτε τον Τσίπρα για τη θέση του πρωθυπουργού». 

«Ο κ. Κωνσταντινόπουλος σε σημερινή του συνέντευξη στην εφημερίδα Παραπολιτικά δηλώνει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: “Δεν αποδεχόμαστε  ούτε τον κ. Μητσοτάκη ούτε τον κ. Τσίπρα, ως πρόσωπα, για τη θέση του επόμενου πρωθυπουργού”. Ο κ. Κωνσταντινόπουλος απλώς επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά τον πολιτικό μικρομεγαλισμό του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Πρόκειται για δείγμα αλαζονείας καθώς τον πρωθυπουργό τον επιλέγουν οι πολίτες και όχι ο κ. Ανδρουλάκης», ανέφερε στην ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία.

Διαβάστε επίσης:

Οικονόμου: «Να κρατήσει την στεναχώρια του για τον εαυτό του ο Ερντογάν»

Χαρά Κεφαλίδου στο topontiki.gr: «Η χώρα είναι στον αυτόματο πιλότο – Η αυτόνομη πορεία είναι ο στόχος μας»  

Γιάννης Μαντζουράνης για Novartis: Μετά από αυτό το Βούλευμα, ο πρωθυπουργός και οι συνεργοί του είναι πολιτικά υπόλογοι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:45