search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:55
MENU CLOSE

Κούγιας σε Χρηστίδου – Μποσταντζόγλου: «Θα πληρώσετε και οι δύο!»

11.07.2022 13:28
kougias

Στο «στόχαστρο» του Αλέξη Κούγια μπήκαν αυτή τη φορά η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου με αφορμή τις δηλώσεις του δεύτερου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» στο Mega.

Ο γνωστός ποινικολόγος και συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη χαρακτηρίζει τη Σίσσυ Χρηστίδου «γνωστή εχθρό και πολέμιο» του πελάτη του, ενώ κάνει λόγο για «συκοφαντική συνέντευξη» του ηθοποιού.

Παράλληλα όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του και οι δύο θα «λογοδοτήσουν στα ποινικά δικαστήρια».

«Ωραίο είναι να χρησιμοποιείς το όνομα του Κούγια για να έχεις τηλεθέαση και για να σε μάθουν, αλλά όταν το κάνεις με αυτό τον τρόπο και με αυτή την ψευτομαγκιά, χωρίς να είναι ο ίδιος κοντά, πρέπει να πληρώνεις και θα πληρώσετε και οι δυο» αναφέρει ακόμη ο Αλέξης Κούγιας.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

«Η Σίσσυ Χρηστίδου, γνωστή εχθρός και πολέμιος του Δημήτρη Λιγνάδη, στην εκπομπή της το Σάββατο, ενώ γνώριζε το περιεχόμενο μιας μαγνητοφωνημένης συνεντεύξεως του, αγνώστου εις εμέ αλλά νομίζω και εις τους περισσότερους Έλληνες, γιου του αείμνηστου σκιτσογράφου «Μποστ», δημοσιοποίησε αυτή την εντελώς συκοφαντική συνέντευξη στην εκπομπή της στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, με σκοπό να με συκοφαντήσει.

Γι’ αυτή τη συνέντευξη θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι θα λογοδοτήσουν στα ποινικά δικαστήρια και οι δυο, αλλά να είναι έτοιμοι και να με αποζημιώσουν και ελπίζω η μεν Σίσσυ Χρηστίδου να κρατήσει κάτι από το μισθό της και να έχει εργασία τότε, ο δε γιος του «Μποστ» να έχει κρατήσει κάτι από την κληρονομιά του πατέρα του.

Όσο για τις κλωτσιές, αυτά θα ήθελα να μου τα πει προσωπικά και να μην τρέχει μετά σαν το Βαλλιανάτο και το Λαζόπουλο στα δικαστήρια. Τα υπόλοιπα εκεί που πρέπει. Ωραίο είναι να χρησιμοποιείς το όνομα του Κούγια για να έχεις τηλεθέαση και για να σε μάθουν, αλλά όταν το κάνεις με αυτό τον τρόπο και με αυτή την ψευτομαγκιά, χωρίς να είναι ο ίδιος κοντά, πρέπει να πληρώνεις και θα πληρώσετε και οι δυο.

Αθήνα,11.07.2022. Με εκτίμηση και σεβασμό. Αλέξης Χ. Κούγιας».

Διαβάστε επίσης:

Χαλκιδική: Και υποβρύχιο drone στις έρευνες για τον αγνοούμενο – Δύσκολη η κατάσταση, πολλά μποφόρ στην περιοχή

Βόλος: Ανατριχιαστικός τραυματισμός 11χρονου – Του καρφώθηκε μεταλλικό αντικείμενο στο κεφάλι (photos)

Τουρισμός για όλους: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:47