search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 11:18
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Αυτός είναι ο λόγος που δεν είδαμε την Ελένη Καρακάση στο τελευταίο επεισόδιο (Video)

12.07.2022 13:00
eleni-karakasi-new

Για το φινάλε της σειράς Άγριες Μέλισσες αλλά και για τον λόγο που δεν την είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο μίλησε η Ελένη Καρακάση.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, η απουσία της οφείλεται σε ένα πρόβλημα υγείας που προέκυψε και σε ένα χειρουργείο που δεν γινόταν να πάρει αναβολή. Ευτυχώς -όπως τονίζει- όλα πήγαν καλά και απλά χρειάστηκε να γίνουν κάποιες αλλαγές στο σενάριο.

«Έκλεισε ένας πολύ μεγάλος κύκλος των Άγριων Μελισσών, με πολύ όμορφο συναίσθημα γιατί έκλεισε με επιτυχία και με πολύ ωραίες αναμνήσεις. Ήμασταν όλοι πολύ συγκινημένοι, μαζευτήκαμε αρκετός κόσμος, το είδαμε και τρεις ώρες κλαίγαμε. Ξυπνήσαμε την άλλη μέρα όλοι με μάτια πρησμένα» είπε και πρόσθεσε:

«Δεν το έχω δημοσιοποιήσει, αλλά δεν με είδατε στο τελευταίο επεισόδιο γιατί υπήρξε ένα πρόβλημα υγείας δικό μου που έπρεπε άμεσα να κάνω ένα χειρουργείο, που δεν έπαιρνε καμία αναβολή.

Το συζήτησα με την παραγωγή και συμφωνήσαμε ότι θα αλλάξουν λίγο τα σενάρια γιατί έπρεπε οπωσδήποτε να γίνει αυτή η επέμβαση, η οποία πήγε πάρα πολύ καλά. Χθες, μάλιστα, βγήκαν τα αποτελέσματα της βιοψίας και είναι καθαρά. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα. Πήγα να κάνω τις ετήσιες γυναικολογικές μου εξετάσεις και είδα ότι μέσα σε ένα χρόνο κάτι που ήξερα ότι υπάρχει, έχει μεγαλώσει πάρα πολύ».

Διαβάστε επίσης:

«Η Κλινική»: Τι τηλεθέαση έκανε η σειρά στην πρεμιέρα της

Tο Twitter πάει στα δικαστήρια τον Έλον Μασκ για την αποχώρηση από τη συμφωνία εξαγοράς

Πορτοσάλτε: Να υποδεχόμαστε με χειραψία τους τουρίστες στο αεροδρόμιο και να τους λέμε «ευχαριστούμε» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 11:17