search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:53
MENU CLOSE

Ελένη Καρακάση: «Στις Άγριες Μέλισσες πήρα πολύ λίγα χρήματα, κυρίως την πρώτη χρονιά»

26.04.2022 16:53
Karakasi98-new

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Καρακάση, η «προξενήτρα» του Διαφανίου στην τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Η τηλεοπτική «Ρίζω» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην αμοιβή της από τη σειρά, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για αστρονομικές αμοιβές στους ηθοποιούς του σήριαλ.

Απόσπασμα από τη συνέντευξή της προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day. Αρχικα, δήλωσε πως η ίδια έλαβε μια πολύ χαμηλή αμοιβή.

«Υπήρχαν πάρα πολλές φορές που βρέθηκα με 0 ευρώ στην τσέπη και ήμουν χρεωμένη μέχρι τον λαιμό σε πιστωτικές κάρτες. Δεν ξέρω πώς γράφτηκε και πού στηρίχτηκε ότι στις “Άγριες Μέλισσες” είχαμε υψηλές αμοιβές. Εγώ μιλάω πάντα, για τον εαυτό μου. Έπαιρνα κάποια χρήματα την πρώτη χρονιά, τα οποία δεν ήταν και τα καλύτερα χρήματα, που έχω πάρει ποτέ. Μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά χαμηλά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως τη δεύτερη χρονιά προβολής της σειράς, οι αμοιβές ανέβηκαν.

«Προς τιμήν του παραγωγού και του καναλιού, τη δεύτερη χρονιά, τα χρήματα αυτά ανέβηκαν αισθητά. Και η τρίτη χρονιά πήγε ακόμα καλύτερα. Σε καμία περίπτωση, όμως, τα χρήματα αυτά δεν είναι κάτι υπερβολικό. Τα άρθρα αυτά είναι αναληθή» ανέφερε η Ελένη Καρακάση.

Διαβάστε επίσης:

Χαμός στον ΣΚΑΪ με Πορτοσάλτε – Κλαυδιανό: «Ανακάλεσε τώρα τα περί προπαγάνδας» – «Ντροπή σου!» (video)

#ElonMuskBuyTwitter: «Πάρτυ» από τους Έλληνες χρήστες με… Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου και ΕΛΟΜΑΣ

Σασμός – Spoiler: Η Αργυρώ τρέμει μήπως ζήσει τον χειρότερο εφιάλτη της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:50