search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 22:53
MENU CLOSE

O Νικολά Σαρκοζί «ψηφίζει» Ελλάδα για διακοπές – Ήρθε στην Αθήνα με την Κάρλα Μπρούνι (Photos)

13.07.2022 21:09
sarkozi_new

Και ο Νικολά Σαρκοζί «ψηφίζει» Ελλάδα για διακοπές, καθώς παραμένει πιστός στο ετήσιο ραντεβού του με το ελληνικό καλοκαίρι.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι και πέρυσι το ζεύγος Σαρκοζί είχε επισκεφτεί τη χώρα μας για ολιγοήμερες διακοπές.

Η ιδιαίτερη σχέση που διατηρούν με την χώρα, επιβεβαιώθηκε από το γεγονός ότι όχι μόνο επέστρεψαν, αλλά αυτή τη φορά επέλεξαν την Ελλάδα ως την πρώτη στάση των οικογενειακών τους διακοπών, πριν επισκεφτούν το Καπ Νεγκρ, την εξοχική κατοικία της Κάρλας Μπρούνι.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο πρώην πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Νικολά Σαρκοζί, η σύζυγός του και η μοναχοκόρη τους, Τζούλια, αυτή τη φορά επέλεξαν την Αθήνα ως βάση, το εμβληματικό ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και την εντυπωσιακή βασιλική σουίτα του.

Η τριμελής οικογένεια αναμένεται να απολαύσει την καλοκαιρινή ελληνική πρωτεύουσα, να επισκεφτεί την Ακρόπολη, ενώ δεν αποκλείεται κάποιο από τα ελληνικά νησιά να συμπληρώσει το πλούσιο πρόγραμμά τους.

Πρόκειται για μία ανάσα ξεκούρασης και ανάκτησης δυνάμεων, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Σαρκοζί βρίσκεται στη δίνη της χαοτικής κεντρικής πολιτικής σκηνής της χώρας του.

Επιπλέον, η Κάρλα Μπρούνι προ λίγων ημερών φορώντας ένα μάυρο ολόσωμο μαγιό και αποδεικνύοντας ότι τα 54 χρόνια είναι απλά ένα νούμερο, είχε εξομολογηθεί ότι μετράει τις ημέρες για τις οικογενειακές της διακοπές.

Διαβάστε επίσης:

Τσιόδρας για κορωνοϊό: «Οι παραλλαγές είναι 5 αλλά θα δούμε περισσότερες» – Τι είπε για το ενδεχόμενο νέων μέτρων

Μυρτώ της Πάρου: Δικαιώθηκε από το ΣτΕ – Θα λάβει αποζημίωση από το Ελληνικό Δημόσιο

Σάμος: Συνετρίβη ελικόπτερο που επιχειρούσε στη φωτιά – Ζωντανός ο πιλότος, δύο νεκροί και ένας αγνοούμενος (Photos/Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 22:53