search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 13:50
MENU CLOSE

Μπάμπα Βάνγκα: Τι προβλέπει για φέτος η «Νοστράδαμος των Βαλκανίων» (Photos/Video)

15.07.2022 18:42
baba

Η τυφλή Μπάμπα Βάνγκα, που πέθανε πριν από 25 χρόνια, σε ηλικία 84 χρόνων, έχει προβλέψει ότι το 2022 η Ευρώπη θα υποφέρει από τη λειψυδρία και τις υψηλές θερμοκρασίες και οι συνθήκες που επικρατούν ήδη σε αρκετές περιοχές της Ευρώπης έρχονται να την δικαιώσουν.

Τουλάχιστον αυτό λένε όσοι πιστεύουν στις προφητείες της Μπάμπα Βάνγκα, η οποία λέγεται πως είχε προβλέψει και την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ.

Αυτή την εβδομάδα οι κάτοικοι του Κεντ στην Αγγλία, έλαβαν προειδοποίηση ότι το νερό αρχίζει να γίνεται είδος πολυτελείας και οι αρχές στην Πορτογαλία και την Ισπανία παίρνουν μέτρα για να περιορίσουν την σπατάλη του νερού.

Η κατάσταση αυτή δεν εξέπληξε τους φανατικούς οπαδούς της τυφλής γερόντισσας, που πολλοί την αποκαλούν και «Νοστράδαμο των Βαλκανίων».

Μάλιστα λένε πως η Μπάμπα Βάνγκα έχει επίσης προβλέψει για φέτος ακόμα μία πανδημία και πως κάποιο μέρος του πλανήτη θα χτυπηθεί από τσουνάμι.

Ευτυχώς μέχρι τώρα δεν είχαμε κάποιο σοβαρό τσουνάμι να απειλεί κάποιες ακτές, ενώ η πανδημία του κορωνοϊού επιμένει και προέκυψε η ευλογιά των πιθήκων, που ακόμα δεν έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Η Μπάμπα Βάνγκα, που το πραγματικό της όνομα ήταν Βαγγελία Πάντεβα Ντιμίτροβα, υποστήριζε ότι είχε ένα σπάνιο δώρο θεού που την βοηθούσε να προβλέπει το μέλλον, το οποίο απέκτησε αφότου έχασε την όρασή της σε ηλικία 12 χρόνων. Απέκτησε φανατικούς φίλους και οπαδούς, τους οποίους είχε πείσει ότι πρόβλεπε το μέλλον, και λένε πως είχε «δει» τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου και την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Μεταξύ άλλων αδιάφορων προβλέψεων είπε και πράγματα που προκαλούν ανησυχίες: ότι θα γίνει τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος και θα χρησιμοποιηθούν πυρηνικά όπλα, ότι η Ρωσία θα κυριαρχήσει σε όλο τον κόσμο και ο Πούτιν θα γίνει «ο Κυρίαρχος του Κόσμου».

Photo: Tass

Στην Μπάμπα Βάνγκα αποδίδεται η έγκαιρη πρόβλεψη της πανδημίας του κορωνοϊού, η καταστροφή στο Τσερνόμπιλ και το τραγικό τέλος της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

«Η κορώνα θα έλθει πάνω από τα κεφάλια όλων μας», είχε πει πριν από χρόνια και αυτό θεωρείται «προφητεία» για την πανδημία του κορωνοϊού.

«Τρόμος, τρόμος! Ο Αμερικανός αδελφός θα πέσει μετά από επίθεση που θα δεχτεί από ατσάλινα πουλιά», είχε πει το 1989 κι αυτό θεωρήθηκε «προφητεία» για τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου

Οι φίλοι της λένε πως η Μπάμπα πρόβλεψε σωστά ότι ο 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ θα ήταν ο πρώτος αφροαμερικανός πρόεδρος και μάλιστα είπε ότι θα είναι και ο τελευταίος αφροαμερικανός στην προεδρία.

Η Μπάμπα Βάνγκα μεγάλωσε σε ένα αγρόκτημα στη Βόρεια Μακεδονία και έχασε το φως της σε ηλικία 12 χρόνων, όταν παρασύρθηκε από έναν σφοδρό ανεμοστρόβιλο. Οι πιστοί της υποστηρίζουν πως αυτό το φρικτό ατύχημα και η απώλεια της όρασης της έδωσε μία άλλη ικανότητα, να προ-βλέπει το μέλλον.

Διαβάστε επίσης:

Συμφωνία Ρωσίας – Ουκρανίας επί της αρχής για την εξαγωγή σιτηρών

ΕΕ: Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η Ουγγαρία για παραβίαση των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ

Γαλλία: Με δύο Canadair συνδράμει στις πυρκαγιές η Ελλάδα – Εκατοντάδες απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 13:50