search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 23:20
MENU CLOSE

Χαβάη: Κύμα σαν «θαλάσσιο τείχος» διαλύει γαμήλιο πάρτι – Πλημμύρισαν παραθαλάσσιες περιοχές (Videos)

18.07.2022 21:08
kyma-hawai

Ένα ζευγάρι περιέγραψε τη στιγμή που είδε ένα γιγάντιο κύμα να σκάει και να διαλύει κυριολεκτικά ένα γαμήλιο πάρτι στη Χαβάη

Το περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στη δυτική ακτή της Χαβάης στο Μεγάλο Νησί. Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό στη Χονολουλού, ο Ντίλον και ο Ράιλι Μέρφι εξήγησαν ότι αρχικά ανησυχούσαν για την Τροπική Καταιγίδα Ντάρμπι, που είχε αναβαθμιστεί σε τυφώνα κατηγορίας 3 στον Ανατολικό Ειρηνικό, εάν θα επέτρεπε να πραγματοποιηθεί το παραθαλάσσιο πάρτι του γάμου τους. Τελικά η καταιγίδα πέρασε ωστόσο φαίνεται πως δεν ήταν «γραφτό» να πραγματοποιηθεί το πάρτι χωρίς προβλήματα.

«Και είχαμε δίκιο τη στιγμή που ξεκινήσαμε να μετακινούμε μερικά πράγματα και, ναι, αυτός ο μεγάλος τοίχος ουσιαστικά μόλις εμφανίστηκε», είπε ο Dillon στο KHON2. «Ευτυχώς δεν υπήρχε φαγητό σε κανένα από τα τραπέζια, το κέικ ευτυχώς τα κατάφερε».

Πλάνα από τον γάμο καταγράφει μια σειρά από γιγάντια κύματα να καταστρέφουν τη γαμήλια τελετή.

Το βίντεο δείχνει τους καλεσμένους να τρέχουν μακριά από τα κύματα στη ρεσεψιόν.

Πλημμύρες στις παραθαλάσσιες περιοχές

Οι παραθαλάσσιες περιοχές σε ολόκληρη τη Χαβάη υποχρεώθηκαν να προχωρήσουν σε καθαρισμό την Κυριακή, μια μέρα μετά τις ζημιές που υπέστησαν λόγω των τεράστιων κυμάτων που έπληξαν σπίτια, επιχειρήσεις και δρόμους.

Στο νησί της Χαβάης Keauhou, τεράστια κύματα έπληξαν μια παραθαλάσσια περιοχή, εκτοξεύοντας ορμητικά τείχη νερού σε σπίτια της πόλης και σε ένα κοντινό πάρκινγκ. 

Στο βίντεο φαίνεται το νερό να πέφτει πάνω από τις στέγες της διώροφης κατασκευής. Πολλά σπίτια ανέφεραν ζημιές.

«Το ρεύμα και τα κύματα έγιναν πολύ μεγάλα γύρω στις 4 με 5 το απόγευμα και δεν ηρέμησαν μέχρι τις 10:45 μ.μ.», είπε η κάτοικος Isabella Sloane, της οποίας το σαλόνι πλημμύρισε από τα κύματα.

Διαβάστε επίσης:

Δηλητηρίασαν το «δεξί χέρι» του Πούτιν, Νικολάι Πατρούσεφ;

FAZ: Να μην γίνει η Ελλάδα μια νέα Ουκρανία

Πόλεμος στην Ουκρανία: Γιατί ο Ζελένσκι ψάχνει για αποδιοπομπαίους τράγους (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 23:08