search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 10:27
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: «Μουρμούρα» κορυφής

19.07.2022 18:30
tiletheasi new

Μια άλλη μάχη τηλεθέασης αναπτύσσεται με το που έπεσε η αυλαία της προηγούμενης σεζόν, η οποία μπορεί σε μεγάλο βαθμό να έχει προγράμματα σε επανάληψη σε σημαντικό ποσοστό όμως ποιος είπε ότι ο ανταγωνισμός πάει διακοπές.

Επίσης ακόμα και σε επανάληψη οι παραγωγές που καταγράφουν τηλεθέαση, τηρουμένων των αναλογιών και λαμβάνοντας υπ όψη τις συνθήκες, είναι δοκιμασμένες άρα και επιτυχημένες.
Με αυτό το πρίσμα η σειρά «Μην αρχίζει τη μουρμούρα» αν και σε επανάληψη έχει γκελ στο φιλοθέαμον που την ώθησαν και αυτή τη φορά στην πρώτη θέση των τηλεπροτιμήσεων.

Το 5,4% που κατάφερε, σύμφωνα με τη Nielsen, αντιστοιχεί σε 562.000 ζευγάρια μάτια και, για την εποχή, είναι αξιοπρεπής τηλεθέαση αν συνυπολογίσει κάποιος ότι ως σταθερή αξία η σειρά κοινωνικών και κωμικών καταστάσεων του Alpha μετρά ήδη πολλά χρόνια πρώτης προβολής και επίσης αρκετά καλοκαίρια επαναλήψεων.

Το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» συνεχίζει ακάθεκτο τις πρώτες προβολές επεισοδίων και καταφέρνει να κρατιέται ψηλά στις προτιμήσεις, όπως συνέβη και τη Δευτέρα (18/7), χωρίς μεγάλη απώλεια δυναμικότητας.

Σταθερότητα εμφανίζουν στην απόδοσή τους τα επεισόδια της- σε επανάληψη- σειράς «Ευτυχισμένοι μαζί» με τους Γιάννη Μπέζο- Κατερίνα Λέχου, αλλά και το ιδιαίτερο «Μαύρα μεσάνυχτα» (επίσης του Mega) φαίνεται να βρίσκει το κοινό του.

Κατά τα λοιπά έπρεπε να περάσουμε στους θερινούς μήνες να τελειώσουν όλα τα προγράμματα, για να εμφανιστούν στο ημερήσιο τηλεβαρόμετρο δελτία ειδήσεων, περισσότερα του ενός. Χθες για παράδειγμα στο Top 10 ξεχώρισαν τα δελτία των Σκάι, Star και Alpha.

Από τους «γραμμικούς» τηλεοπτικούς σταθμούς, ο Alpha ήταν εκείνος που απέσπασε χθες το μεγαλύτερο κομμάτι (13,2%) από την πίτα τηλεθέασης, αλλά μέρα με τη μέρα, απ’ ότι φαίνεται, αυξάνεται το μερίδιο των τηλεθεατών που διαμοιράζεται σε άλλα είδη οικιακής τηλεθέασης (συνδρομητικές πλατφόρμες, περιφερειακά και τοπικά κανάλια, DVD κ.α.). Την πρώτη ημέρα της εβδομάδας, σύμφωνα με τη Nielsen, το αθροιστικό μερίδιο τους ανήλθε στο 28,2%.

Διαβάστε επίσης:

Ελεύθερος αφέθηκε ο Σταύρος Νικόλας Νιάρχος από τις Αρχές του Κονγκό

Φαίη Σκορδά: Και τυπικά στον ΣΚΑΪ η παρουσιάστρια – Σε διερευνητικές ο ΑΝΤ1 για τη διαδοχή της (photos)

Τηλεθέαση: Κερδίζουν έδαφος τα «Others»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 10:27