search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 14:28
MENU CLOSE

Δανάη Μπάρκα: «Δεν ήμουν πάντα καλά με το σώμα μου – Κάποιες φορές με αγαπώ, κάποιες άλλες κλαίω»

23.07.2022 13:50
danaibarka_mega

Για το σώμα της και όχι μόνο μίλησε η Δανάη Μπάρκα στο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Η παρουσιάστρια, η οποία συνεχίζει για τρίτη σεζόν με το «Πάμε Δανάη» αποκαλύπτει πως δεν νιώθει πάντα καλά με το σώμα της και δηλώνει πως χαίρεται αν έχει βοηθήσει κάποιους να αγαπήσουν τον εαυτό τους.

Έχεις δώσει θάρρος σε πολλές γυναίκες να κυκλοφορούν περήφανες με ό,τι σωματότυπο κι αν έχουν. Πιστεύεις πως κάθε σου κίνηση «φιλτράρεται», αφού περνάς και πολλά μηνύματα;

Πιστεύω πως όλα θέλουν όριο. Ζούμε σε μία εποχή που ο «λιθοβολισμός» των ανθρώπων και η «εμπόλεμη ζώνη» έχουν γίνει συνήθεια. Όλα κρίνονται επί 100, όλοι εκφέρουμε άποψη για όλα, όλοι «πυροβολούμε» ανθρώπους χωρίς να σκεφτούμε τι μπορεί να προκαλέσουμε. Χαίρομαι αν καταφέρνω και βοηθάω, αν και το θεωρώ αυτονόητο οι γυναίκες όπως και οι άνδρες να αγαπάνε τον εαυτό τους, όπως κι αν είναι. Χαίρομαι αν κάποιοι άνθρωποι παίρνουν θάρρος από εμένα και δεν θα σταματήσω ποτέ να το κάνω. Ωστόσο, «μέτρον άριστον», όπως είπε και ο Κλεόβουλος.

Έχεις βοηθήσει πολλά κορίτσια να αγαπήσουν τον εαυτό τους. Ήσουν πάντα έτσι, ένιωθες τόσο καλά με το σώμα σου;

Όχι. Ούτε τώρα είμαι πάντα. Κάποιες φορές με αγαπώ και με χαίρομαι, κάποιες άλλες κλαίω, κάποιες άλλες με κατακρίνω. Αλλά αυτό που λέω πάντα και δεν θα σταματήσω να λέω είναι ένα: δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσει η ζωή μας.

Διαβάστε επίσης:

Δήμος Αναστασιάδης: «Στα χρόνια που είμαστε μαζί έχω ερωτευτεί την Τζένη άπειρες φορές»

Ηλίας Ψινάκης για Μάνο Ελευθερίου: «Μου λείπεις αγαπημένε μου φίλε»

Τζέιν Φόντα: «Ξέρω τι θέλω, δώσε μου αυτό που θέλω»- Η 84χρονη ηθοποιός μιλά για τη σεξουαλική της ζωή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 14:26