search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:46
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στο Σιάτλ – Ένας νεκρός άντρας και έξι τραυματίες

23.07.2022 22:20
Guns USA_new

Ένα ακόμα επεισόδιο με πυροβολισμούς συγκλονίζει τις ΗΠΑ, με έναν άνδρα να πέφτει νεκρός και έξι να τραυματίζονται αφότου έπεσαν πυροβολισμοί σε προάστιο του Σιάτλ.

Η αστυνομία που κλήθηκε στο σημείο βρήκε τους τραυματίες μαζί με ένα πλήθος συγκεντρωμένο μετά τον πυροβολισμό που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ομάδα πυροσβεστών προσπαθούσε να βοηθήσει έναν σοβαρά τραυματισμένο 32χρονο. Άλλοι έξι διακομίστηκαν στα νοσοκομεία με τραυματισμούς από τους πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στην αστυνομία, το επεισόδιο ξεκίνησε ύστερα από άγρια συμπλοκή, χωρίς ωστόσο να έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια που οδήγησαν σε αυτήν.

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Υπάρχουν τραυματίες από τη ρωσική πυραυλική επίθεση», λέει ο κυβερνήτης της Οδησσού

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρώσοι βομβάρδισαν το λιμάνι της Οδησσού – «Ο Πούτιν έφτυσε κατά πρόσωπο» τη συμφωνία για τα σιτηρά

Πόλεμος στην Ουκρανία: 150 μέρες συγκρούσεων – Τα χειρότερα είναι μπροστά (Photos/Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:19