search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 16:19
MENU CLOSE

«Λεφτά Γερμανών φορολογουμένων πάνε για ελληνικά ψυγεία» – Ξανά στο στόχαστρο η Ελλάδα από την Bild

27.07.2022 19:56
bild-new

Επανέρχεται η γερμανική εφημερίδα Bild στο αγαπημένο της αφήγημα που αφορά την Ελλάδα «η οποία ξοδεύει λεφτά Γερμανών φορολογούμενων».

Η γερμανική ευπώλητη εφημερίδα με τους συνηθισμένους προκλητικούς τίτλους της, όπως σήμερα: «Λεφτά Γερμανών φορολογουμένων για ελληνικά ψυγεία» αναφέρεται στις επιδοτήσεις στην Ελλάδα για αλλαγή ηλεκτρικών συσκευών που φθάνουν μέχρι και 50% της αξίας τους και γράφει:

«Ο προϋπολογισμός για αυτό (150 εκατ. ευρώ) προέρχεται από την ΕΕ που σημαίνει ότι και η Γερμανία πληρώνει. «Είναι ένας αμφίβολος τρόπος να ξοδέψεις χρήματα άλλων κρατών-μελών, τα οποία προφανώς έχουν τα ίδια προβλήματα», επικρίνει η Γιάνα Σίμκε, ειδικός σε θέματα οικονομίας από το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα.

Και συμπληρώνει πως: «Θα ήταν πιο λογικό να επενδύσουμε σε εναλλακτικές πηγές ενέργειας αντί σε ψυγεία και κλιματιστικά. Με αυτά δεν θα ξεπεραστούν οι αιτίες της τρέχουσας ενεργειακής κρίσης».

Διαβάστε επίσης:

Ο Ζελένσκι ελπίζει ότι ο Μπόρις Τζόνσον δεν θα «εξαφανιστεί» από τη δημόσια ζωή

Μπαλάκι ευθυνών με την τουρμπίνα του Nord Stream 1

Το γεύμα στη Μύκονο και το τιτίβισμα του Έλον Μασκ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 16:14