search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 04:04
MENU CLOSE

Ανδρουλάκης: Ελληνικό το νούμερο που προσπάθησε να κάνει την απόπειρα παρακολούθησης 

28.07.2022 06:00
androulakis_nikos_new

Μέσω ελληνικού τηλεφωνικού αριθμού έφτασε στο κινητό του Νίκου Ανδρουλάκη το παραπλανητικό link που θα του παρακολουθούσε το κινητό του. 

«Στις 21 Σεπτεμβρίου 2021 έγινε απόπειρα παγίδευσης του τηλεφώνου του κ. Ανδρουλάκη μέσω SMS από τηλέφωνο στην Ελλάδα όσο ο κ. Ανδρουλάκης ήταν στην Ελλάδα», αποκάλυψε ο Δημήτρης Μάντζος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη. 

«Το link οδηγούσε σε ελληνική ιστοσελίδα που υπάρχει και σήμερα και προφανώς χρησιμοποιούνταν ως μάσκα, για να μπει το σύστημα Predator» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μάντζος. 

Το γεγονός ότι πολλοί ευρωβουλευτές έχουν «εκπαιδευτεί» στο πως λειτουργούν τα συστήματα των υποκλοπών προσωπικών δεδομένων (Pegasus, Predactor κλπ) μπορεί και να βοήθησε τον Νίκο Ανδρουλάκη να είναι υποψιασμένος. 

Το μοναδικό κινητό ευρωβουλευτή όπου εντοπίστηκε απόπειρα υποκλοπής ήταν του κ. Ανδρουλάκη ενώ ερευνήθηκαν τα κινητά περίπου 200 ευρωβουλευτών. 

Διαβάστε επίσης:

Δόμνα Μιχαηλίδου: Βίντεο για τα τρία χρόνια κοινωνικής πολιτικής – Το διαδικτυακό challenge που βασίστηκε

Υπουργός δε λέει ούτε καλημέρα στον γενικό γραμματέα του υπουργείου του 

Μητσοτάκης: Γιατί απέκλεισε κάθε σενάριο ανασχηματισμού – Το μήνυμα στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34