search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:16
MENU CLOSE

Αλέξης Κούγιας για Αδαμαντίδη – Κίρκη: «Ουδέποτε ζήτησε συγγνώμη ο εντολέας μου, αφού ουδέν παράνομο διέπραξε»

04.08.2022 13:26
aleksis-koygias-new

Θέση για την επανασύνδεση του Θέμη Αδαμαντίδη με τη Βαρβάρα Κίρκη έπειτα από τις αλληλομηνύσεις και τις κατηγορίες για ξυλοδαρμό και εκβιασμό πήρε ο Αλέξης Κούγιας, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα περί αναβολής του δικαστηρίου που είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 4 Οκτωβρίου.

Όλη η ανακοίνωση από τον Αλέξη Κούγια

«Πληροφορήθηκα κάποιες άκαιρες δηλώσεις του δικηγόρου της κυρίας, η οποία ισχυρίστηκε ότι δήθεν την κακοποίησε λεκτικά και σωματικά ο εντολέας μου Θέμης Αδαμαντίδης, με τις οποίες ισχυρίστηκε ότι δήθεν ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και κατόπιν αυτού η υπόθεση οδηγείται σε εξωδικαστική διευθέτηση.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το αδίκημα, για το οποίο έχει παραπεμφθεί στα δικαστήρια ο Θέμης Αδαμαντίδης, διώκεται αυτεπαγγέλτως και δυστυχώς το Δικαστήριο θα γίνει οπωσδήποτε.

Η πραγματικότητα είναι, όπως με ενημέρωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης, ότι οι σχέσεις μεταξύ των δυο αντιδίκων έχουν εξομαλυνθεί πλήρως, αλλά ότι ουδέποτε ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε για την οιανδήποτε συμπεριφορά του συγγνώμη, αφού ουδέν παράνομο διέπραξε.

Καλό θα είναι αυτή να είναι η τελευταία δημόσια δήλωση οιουδήποτε και από τα δυο μέρη, ειδικά εμείς οι δικηγόροι να μην κάνουμε καμία τοποθέτηση για την υπόθεση και να βοηθήσουμε στην οριστική επίλυση της διαφοράς που θα είναι και η μόνη ουσιαστική και πραγματικά αποτελεσματική συμμετοχή μας στην υπόθεση, βοηθώντας τους εντολείς μας να ζήσουν από τούδε ειρηνικά και αγαπημένοι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Ολοήμερα σχολεία: Αυτά είναι τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά θα λειτουργούν έως τις 17:30

Σταύρος Ψυχάρης: Tο τελευταίο αντίο στον εκδότη (photos)

Ρόδος: Νονά κατηγορείται ότι ασελγούσε στα δίδυμα βαφτιστήρια της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10