search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:33
MENU CLOSE

Έρωτας Φυγάς: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ από τη νέα δραματική σειρά του OPEN

05.08.2022 20:13
pemy

Ο «Έρωτας Φυγάς» έρχεται καθημερινά από τη νέα σεζόν στο OPEN, να μας ταξιδέψει στην Ελλάδα της δεκαετίας του ’50 που ξεπερνά τα σκοτάδια της, προχωρά και εξελίσσεται, μέσα από έναν έρωτα μοιραίο, πλοκή συναρπαστική, σταυροδρόμια ηθικής που συναντάμε ακόμη στο σήμερα, έντονους χαρακτήρες, συναισθήματα, και καταιγιστικές ανατροπές.

Mία δραματική σειρά εποχής σε σκηνοθεσία του Βασίλη Τσελεμέγκου σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Πορτοκαλάκη, διασκευή σεναρίου της Ρένας Ρίγγα και επιμέλεια σεναρίου του Δημήτρη Αποστόλου, με ένα μοναδικό καστ πρωταγωνιστών να δίνει ζωή και διάσταση σε χαρακτήρες που παλεύουν με διαχρονικά κοινωνικά στερεότυπα και βιώνουν πάθη, συγκρούσεις, προδοσίες, προκαλώντας το δίκαιο.

Στην ελληνική, ταλαιπωρημένη αλλά πάντα δυνατή, επαρχία που επουλώνει πληγές ενώ διψά για την επόμενη μέρα, την πρόοδο και την ορατή σχεδόν ευημερία, που δικαιωματικά της ανήκει. Είναι η εποχή που τα συναισθήματα παίρνουν τις πραγματικές τους διαστάσεις, με τις αξίες να αποτελούν την σταθερά, αλλά ταυτόχρονα και τα όρια και τους ηθικούς στενούς, συχνά, περιορισμούς, σε μία περίοδο ανασφάλειας και ρευστότητας.

Αποχρώσεις και εκφάνσεις ζωής και καρδιάς που γίνονται μαθήματα και συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να περιγράφουν, να επεξηγούν, και γιατί όχι να δικαιολογούν, περισσότερο ίσως από ποτέ, κοινωνικές επιλογές, συμπεριφορές και αποφάσεις προσωπικές αλλά και συλλογικές. Μία σειρά εποχής που μυρίζει Ελλάδα. Γνώριμη, νοσταλγική, που μιλάει για ένα μυθιστοριογραφικό έρωτα απ’αυτούς που αξίζει κανείς να τους ζει και αν δεν τολμά, αξίζει τουλάχιστον να τους δει.

Διαβάστε επίσης:

Φλόγα και άνεμος: Η νέα σειρά της ΕΡΤ για τον θυελλώδη έρωτα του Γεωργίου Παπανδρέου και της Κυβέλης

Στον ΣΚΑΪ η Μαρία Μπακοδήμου

Γιώργος Παπαδάκης: Τι θα γίνει με το μουστάκι του τη νέα σεζόν; Απάντηση στο teaser του Αντ1

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:26