search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:59
MENU CLOSE

Λάκης Γαβαλάς: Ποζάρει γυμνός στον καθρέφτη 2 μέρες πριν κλείσει τα 70 (Photos)

05.08.2022 11:12
lakis-gavalas-new

Το πάρτι των 70ών γενεθλίων του ετοιμάζει ο Λάκης Γαβαλάς στην Πάρο όπου απολαμβάνει τις διακοπές του.

«Στις 6 Αυγούστου έχω τα γενέθλιά μου. Γίνομαι 70 ετών και το πάρτι έχει θέμα τα ‘70s, με dj και ορχήστρες, live και διάφορες εκπλήξεις», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Secret», ενώ δύο 24ωρα πριν από τη μεγάλη μέρα καλημέρισε τους διαδικτυακούς του φίλους με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Ο σχεδιαστής μόδα ανήρτησε φωτογραφίες στο Instagram όπου τον βλέπουμε να ποζάρει γυμνός μπροστά από τον καθρέφτη του σπιτιού του, φορώντας μόνο μια μπαντάνα στολισμένη με λουλούδια.

«Goodmorning my friends. Κάτοπτρο είδωλο= καθρέπτης! Xτες βράδυ γυρνώντας σπίτι, και ενώ έπρεπε να αποφασίσω για τον ανθοστολισμό των τραπεζιών, για το dinner των γενεθλίων μου, έβγαλα αυτές τις αφιλτράριστες φωτό και θέλω να τις μοιραστώ μαζί σας…
Οοοοχι δεν είναι τσαρουχικές δεν έχω ντεκόρ ελιές, ναυτικά, σχοινιά κα!
Πρέπει όμως να γνωρίσετε τα λουλούδια τα εσωτερικά, αυτά τις ψυχής μου είναι ατόφια ακλάδευτα στα χρόνια και μπορούν να μπουν μόνο στα βάζα της ευσυνηδεισίας σας, αν το επιθυμείτε…

Κάθε μέρα φροντίζω το μέσα μου έτσι ώστε να είναι μυρωδάτο ανθισμένο και πλούσιο! Η επιδερμίδα μου μπορεί να σας ξεγελάει θετικά η αρνητικά αλλά μόνο το κομπρεσέρ τις νοημοσύνης μπορεί να σκάψει να βρει την πραγματική μου αξία. Διαβάζοντας την αυτοβιογραφία μου #lakisgavalasloaded ίσως ανακατατάξετε και τον δικό σας υπέροχο εσωτερικό κόσμο! Είναι η ευχή μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Διαβάστε επίσης:

Νόρα Βαλσάμη: Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό – Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο σύζυγός της

Κατερίνα Καινούργιου: Απαντά σε follower που σχολίασε τις πλαστικές της (Photo)

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι φήμες για εγκυμοσύνη και η νέα ανάρτηση στο Instagram

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:58