search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:21
MENU CLOSE

Υπάρχει καθαρή απάντηση;

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2241
4/8/2022
06.08.2022 21:33
Mitsotakis_new

Μια μάλλον… ασαφή απάντηση, σχετικά με την… προέλευση των παρακολουθήσεων ηλεκτρονικών συσκευών πολιτικών και δημοσιογράφων, έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος όταν ρωτήθηκε σχετικά από το «Ποντίκι».

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Οικονόμου είπε ότι οι παρακολουθήσεις «προέρχονται από αυτούς που έχουν τα κακόβουλα λογισμικά στη διάθεσή τους και μπορούν να κάνουν αυτές τις επιθέσεις. Δεν έχουμε παραπάνω απαντήσεις, δυστυχώς, αλλά το ένα μετά το άλλο τα περιστατικά που έρχονται στο φως της δημοσιότητας μαρτυρούν κάτι τέτοιο».

Ωστόσο, στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ο διοικητής της ΕΥΠ φέρεται να παραδέχθηκε ότι η Υπηρεσία παρακολουθούσε τον δημοσιογράφο Θανάση Κουκάκη, ο οποίος και σχολίασε γράφοντας ότι «αν ξένη υπηρεσία αιτήθηκε στην ΕΥΠ να τεθεί υπό παρακολούθηση ένας Έλληνας οικονομικός συντάκτης, αναμένω να δημοσιευθεί το ποια ήταν αυτή και πώς η επίκληση λόγων εθνικής ασφαλείας ταυτίζεται με το δήθεν αίτημα ξένης αρχής».

Ίδωμεν…

Διαβάστε επίσης:

Κάνουν… τζιζ οι γάμοι ομοφυλοφίλων

Μάντζος: «Πόσα γνώριζε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και από πότε;»

Δυσκολεύουν την κυβέρνηση οι γυναικοκτονίες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:20