search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:03
MENU CLOSE

Γιάννης Οικονόμου: Έντονα παράπονα υπουργών και βουλευτών για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

06.06.2022 06:00
oikonomou_new

Πολλά είναι τα παράπονα που συγκεντρώνονται στο πρόσωπο του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου

Σύμφωνα με πληροφορίες κορυφαίοι Υπουργοί έχουν ενοχληθεί για το γεγονός ότι δεν απαντά στα τηλέφωνα. Την ίδια ώρα εκτός ενημέρωσης είναι και οι «γαλάζιοι» βουλευτές. 

Με αφορμή τις φωτιές το Σαββατοκύριακο, πολλοί ήταν οι τοπικοί βουλευτές που ζητούσαν ενημέρωση για το τι συμβαίνει. Κάλεσαν τον Γιάννη Οικονόμου αλλά τίποτα. Στο παρελθόν είχαν εκφραστεί εκ νέου παράπονα από Υπουργούς για τον κ. Οικονόμου. 

Ειδικά η επικοινωνία του με το Υπουργείο Ενέργειας και τον Κωνσταντίνο Σκρέκα είναι – όπως μας έλεγαν – σχεδόν μηδενική. Με γνώμονα ότι το Υπουργείο Ενέργειας έχει την πιο κρίσιμη ατζέντα αυτό είναι από μόνο του λάθος και μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα απευθείας στον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Πάντως, για να είμαστε δίκαιοι ο Γιάννης Οικονόμου δεν κάνει τίποτα το λιγότερο από αυτό που έκανε ο προκάτοχος του Στέλιος Πέτσας και αυτό γιατί και για τον κ. Πέτσα είχαν εκφραστεί πολλάκις παράπονα Υπουργών αλλά και βουλευτών. 

Δηλαδή, μπορεί να έχει το «ΟΚ» του Μαξίμου για να είναι απών. 

Διαβάστε επίσης:

Προσοχή στην ούγια: να μην γράφει «Πανικός»

ΟΝΝΕΔ: Νέος πρόεδρος ο Ορφέας Γεωργίου

Οριστικά στην Ανατολική Αττική ο Χριστοδουλάκης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:55