Ανακοίνωση στις αιτιάσεις της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ μετά τους πολιτικούς κραδασμούς που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις για τις υποκλοπές εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.  

«Η θέση της Κυβέρνησης, όπως εκφράστηκε ήδη από χθες, είναι ξεκάθαρα υπέρ της πλήρους διερεύνησης της υπόθεσης, στο πλαίσιο που θέτει ο νόμος και η φύση των ζητημάτων», αναφέρει η ανακοίνωση.

»Οι απαντήσεις θα δοθούν με το δέοντα τρόπο και ήδη έχει δρομολογηθεί η αποκατάσταση των συνεπειών του λανθασμένου χειρισμού που επιδείχθηκε. Η Κυβέρνηση χειρίζεται όλα τα θέματα, πόσω μάλλον τέτοια, με θεσμικό σεβασμό και με γνώμονα τη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος, τηρώντας αυστηρά όσα ορίζει ο νόμος», συνεχίζει.

«Όσο και αν επιδιώκουν ορισμένοι δημιουργώντας σύγχυση να προκαλέσουν εντελώς ανυπόστατους συνειρμούς, οι πραγματικές διαστάσεις της υπόθεσης θα φανούν. Κι επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για Προανακριτική Επιτροπή, οι πολίτες διαθέτουν θεσμική μνήμη και θυμούνται ότι ακόμη και σήμερα εξακολουθεί να στηρίζει υπουργούς της κυβέρνησης του οι οποίοι έχουν παραπεμφθεί στο Ειδικό Δικαστήριο για παράβαση καθήκοντος», καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οφείλω μια συγγνώμη στον Ανδρουλάκη» – Τη Δευτέρα η δήλωση για τις υποκλοπές

ΣΥΡΙΖΑ: «Ναι» σε Εξεταστική άμεσα και δέσμευση για Προανακριτική μετά τις εκλογές

ΠΑΣΟΚ: Η στρατηγική Ανδρουλάκη μετά τις αποκαλύψεις για την παρακολούθησή του από την ΕΥΠ

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν