search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:47
MENU CLOSE

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι ειρωνικές αναρτήσεις της Εθνικής Νιγηρίας για τον Greek Freak

07.08.2022 08:13
Gianni8s Antentokoumpo_new

Την ενόχληση της εθνικής ομάδας μπάσκετ της Νιγηρίας προκάλεσε η τελευταία ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Twitter με τα αδέλφια του Θανάση, Κώστα και Άλεξ.

O Greek Freak ανέβασε φωτογραφία στην οποία όλοι φορούν τη νέα εμφάνιση της εθνικής μας ομάδας και έγραψε: «ευλογημένος που το κάνουμε αυτό μαζί».

Αυτό ενόχλησε εθνική μπάσκετ ανδρών της Νιγηρίας που μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της έσπευσε να απαντήσει με ένα … ειρωνικό meme. Τη φωτογραφία ενός παιδιού που κοιτά με απορία.

Τα

Στη συνέχεια οι Νιγηριανοί ανάρτησαν στιγμιότυπα από το παιχνίδι του Προολυμπιακού τουρνουά του 2012 στο Καράκας, όταν απέκλεισαν την Ελλάδα. «Τυχαία βρήκαμε αυτά τα στιγμιότυπα. Η Νιγηρία νίκησε την Ελλάδα το 2012 στο Προολυμπιακό», έγραψαν.

«Τέλος πάντων, από τη στιγμή που είσαι εκεί, τα πραγματικά παιδιά της Νιγηρίας επιστρέφουν στις 25 Αυγούστου με τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σιγουρέψου ότι θα μας παρακολουθήσεις», συνέχισαν σε νέα ανάρτησή τους.

Παρά τις …φιλότιμες προσπάθειες της εθνικής ομάδας της Νιγηρίας ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέλφια του δεν ασχολήθηκαν μαζί τους.

Ο Τσαρλς και η Βερόνικα Αντετοκούνμπο έφυγαν από το Λάγος το 1991 για να αναζητήσουν μια καλύτερη ζωή στην Ελλάδα. «Η Ελλάδα είναι το σπίτι μας, εκεί μεγαλώσαμε, εκεί γεννηθήκαμε», έχει πει πολλές φορές σε δηλώσεις του ο Greek Freak.

Διαβάστε επίσης:

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα «Ρώμη 2022»: Ασημένιο μετάλλιο η Ποιμενίδου στο Ολυμπιακό Τόξο

Τεντόγλου: Κυρίαρχος και στο Diamond League της Σιλεσίας με άλμα στα 8,13μ. και… ρεκόρ

Παναθηναϊκός: Πρώην παίκτης του συνελήφθη για εμπόριο ναρκωτικών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:44