search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:44
MENU CLOSE

Νίκος Ρωμανός: Γνωρίζει το περιεχόμενο της παρακολούθησης Ανδρουλάκη; (Video)

07.08.2022 18:57
Nikos Romanos_new

Ερωτήματα αλλά και προβληματισμό προκαλεί η χθεσινή τοποθέτηση του διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκου Ρωμανού.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, γύρω από το ζήτημα της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι: «Ο ίδιος ο κ. Ανδρουλάκης θα πρέπει να δώσει απαντήσεις για τις αιτιάσεις που αφορούν αυτή τη νόμιμη συνακρόαση μέσω της ΕΥΠ».

Με λίγα λόγια ο κ. Ρωμανός υποστήριξε ότι ο κ. Ανδρουλάκης θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις κι όχι οι υπηρεσίες που -σύμφωνα με το Μαξίμου- εν αγνοία του πρωθυπουργού παρακολουθούσαν τον αρχηγό του τρίτου κοινοβουλευτικού κόμματος.

Πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω, μάλιστα, ο κ. Ρωμανός ανέφερε χαρακτηριστικά: «…να έχει το θάρρος να κοινοποιήσει τα στοιχεία που θα τα μάθει μόνο ο ίδιος, καθώς είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα…».

Το ερώτημα που προκύπτει, βέβαια, είναι πού ξέρει ο κ. Ρωμανός το περιεχόμενο και τα στοιχεία μιας παρακολούθησης για την οποία -πάντα σύμφωνα με την κυβέρνηση- δεν γνώριζε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και την οποία έμαθε μόλις την περασμένο Πέμπτη και δεν έχει ακόμα ενημερωθεί ο ίδιος ο κ. Ανδρουλάκης.

Παράλληλα, αν όσα λέει ο κ. Ρωμανός ισχύουν σημαίνει ότι η κυβέρνηση διαθέτει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του κ. Ανδρουλάκη πράγμα που σίγουρα δεν συνάδει με διαδικασίες ενός σύγχρονου δημοκρατικού κράτους.

Διαβάστε επίσης:

Ηλιόπουλος: «Το παιχνίδι τελείωσε, κ. Οικονόμου»

ΠΑΣΟΚ: Η στρατηγική Ανδρουλάκη μετά τις αποκαλύψεις για την παρακολούθησή του από την ΕΥΠ

Εισαγγελέας Αρείου Πάγου: Προκαταρκτική έρευνα για διαρροή στοιχείων από την ΕΥΠ για παρακολουθήσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:43