search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 12:36
MENU CLOSE

Ανώγεια: Στον εισαγγελέα ο 33χρονος που κατηγορείται για το βιασμό 32χρονης

08.08.2022 21:33
anogeia_new

Ενώπιον του Εισαγγελέα Ρεθύμνου βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (8/8) ο 33χρονος από τα Ανώγεια που κατηγορείται για το βιασμό μιας 32χρονης γυναίκας.

Στο μεταξύ, η 32χρονη αναμενόταν αρχικά να μεταβεί στην Ασφάλεια Ρεθύμνου, ωστόσο έδωσε μια πρώτη κατάθεση στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου ως προς τα γεγονότα, ενώ εκτιμάται ότι τις επόμενες ημέρες θα κληθεί και για συμπληρωματική κατάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti, σε αυτή την πρώτη κατάθεση δεν ήταν σε θέση να περιγράψει ακριβώς τη ροή των γεγονότων και όσων συνέβησαν από την μεταφορά της από την ταβέρνα στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων, καθώς ήταν σε κατάσταση μέθης. Ωστόσο, όπως είπε, έχει εικόνες τις οποίες περιέγραψε αποσπασματικά.

Ως προς τον 33χρονο, θυμάται την παρουσία του και συγκεκριμένες παραστάσεις, ωστόσο δεν ήταν σε θέση να τον αναγνωρίσει 100% λόγω της κατάστασης της ούσα υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η ασφάλεια Ρεθύμνου οδηγήθηκε στη σύλληψη του 33χρονου, με τα εξής δεδομένα: πρώτον ότι είναι αυτός που τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας, δεύτερον ότι ο ίδιος παραδέχθηκε πως συνευρέθηκε ερωτικά με την 32χρονη προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι έγινε με την δική της θέληση η ερωτική συνεύρεση και τρίτον, ιατροδικαστικά προκύπτουν ευρήματα που συνηγορούν υπέρ της κακοποίησης της 32χρονης και συγκεκριμένα αμυχές, εκδορές, μώλωπες αλλά και ρήξεις.

Να σημειωθεί ότι την ώρα που ο φερόμενος ως δράστης περνούσε το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου, μέλη της Φεμινιστικής Αλληλεγγύης Ηρακλείου με πανό, φώναζαν συνθήματα κατά της αποτρόπαιης πράξης του βιασμού.

Διαβάστε επίσης:

Αγία Παρασκευή: Ξυλοκόπησαν άγρια 17χρονο – Tου άρπαξαν 5 ευρώ και το κινητό (Video)

Κομοτηνή: Θρίλερ με 41χρονο – Δέχθηκε 12 σφαίρες, νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος

Κορωνοϊός: Η αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού των θανάτων – «Τα νέα εμβόλια θα προστατεύουν και από τη νόσηση» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 12:28