search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 17:01
MENU CLOSE

Αγία Παρασκευή: Ξυλοκόπησαν άγρια 17χρονο – Tου άρπαξαν 5 ευρώ και το κινητό (Video)

08.08.2022 21:08
agia_new

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε στα χέρια τεσσάρων ανηλίκων που τον ξυλοκόπησαν για να του πάρουν το κινητό του και πέντε ευρώ, ένας 17χρονος στην Αγία Παρασκευή.

«Ήμουν με δύο φίλους μου και πηγαίναμε στην πλατεία, σταμάτησε μπροστά μας ένα αμάξι, οι φίλοι μου πρόλαβαν να φύγουνε» είπε χαρακτηριστικά ο 17χρονος στην ΕΡΤ που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και ληστείας

Ο πατέρας του 17χρονου μαθητή περιέγραψε με τη σειρά του τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε όταν τον ενημέρωσαν ότι ο γιος του χρειάζεται βοήθεια: «Ήταν πρησμένο το πρόσωπό του και έφτυνε αίμα. Κανένας να μην το ζήσει. Αναρρώνουμε σιγά σιγά. Τώρα πρέπει να φτιάξουμε τα δόντια του» τόνισε.

«Είχαν ένα σφυρί λαστιχένιο και ένα γκλομπ. Όλα τα χτυπήματα ήταν από τον θώρακα και πάνω. Είχε λιποθυμήσει, του μίλαγαν και δεν θυμότανε» λέει ο πατέρας του.

Όταν οι δράστες κατάλαβαν ότι περαστικοί έχουν καταγράψει τις πινακίδες κυκλοφορίας τους με σκοπό να τις δώσουν στην Αστυνομία, τότε εκείνοι τις ξήλωσαν και τράπηκαν σε φυγή. Ο άνθρωπος που έσωσε τον ανήλικο από τα χέρια των ληστών ήταν ένας πολίτης που βρισκόταν μαζί με τη γυναίκα του και τα παιδιά του, ο οποίος άρχισε να φωνάζει στους δράστες να αφήσουν το θύμα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής εξιχνίασαν γρήγορα την υπόθεση συλλαμβάνοντας δύο 17χρονους και ταυτοποιώντας ακόμα δύο.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Καταγγελία για βιασμό από 32χρονη στα Ανώγεια – «Έγινε με τη συναίνεσή της», λέει 33χρονος

Κομοτηνή: Θρίλερ με 41χρονο – Δέχθηκε 12 σφαίρες, νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος

Κορωνοϊός: Η αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού των θανάτων – «Τα νέα εμβόλια θα προστατεύουν και από τη νόσηση» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 17:01