search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 05:58
MENU CLOSE

Άστον Κούτσερ: Αποκαλύπτει το αυτοάνοσο που τον άφησε χωρίς να μπορεί να δει, να ακούσει, να περπατήσει

08.08.2022 20:47
ashton-kutcher

Ο Άστον Κούτσερ αποκάλυψε ότι μια αυτοάνοση διαταραχή τον άφησε χωρίς να έχει την ικανότητα να βλέπει, να ακούει ή να περπατάει.

«Όπως πριν από δύο χρόνια, είχα αυτή την περίεργη, εξαιρετικά σπάνια μορφή αγγειίτιδας που, όπως, χάλασε την όρασή μου, κατέστρεψε την ακοή μου, κατέστρεψε, όμως, όλη την ισορροπία μου», είπε ο Κούτσερ, 44 ετών.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι του πήρε περίπου ένα χρόνο για να καταφέρει να ανακτήσει ξανά κάθε αίσθηση.

Η αγγειίτιδα είναι μια πολύ σπάνια αυτοάνοση διαταραχή που μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή των αιμοφόρων αγγείων, με αποτέλεσμα την περιορισμένη ροή αίματος, σύμφωνα με την Mayo Clinic . Υπάρχουν πολλοί τύποι αγγειίτιδας, αλλά οι περισσότεροι επηρεάζουν τουλάχιστον ένα όργανο.

«Δεν εκτιμάς τις αισθήσεις σου μέχρι να τις χάσεις», είπε ο Κούτσερ. «Μέχρι την αποκατάστασή τους σκεφτόμουν, “δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να δω ξανά, δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να ακούσω ξανά, δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να περπατήσω ξανά“».

«[Είμαι] τυχερός που είμαι ζωντανός», πρόσθεσε.

Τώρα έχοντας αναρρώσει πλήρως, ο ηθοποιός του «No Strings Attached» είπε ότι δεν αφήνει καμία πρόκληση να σταθεί εμπόδιο στην επιτυχία του.

Διαβάστε επίσης:

Γέννησε η Μαντώ Γαστεράτου – Η φωτογραφία με το μωράκι της

Οι «Αταίριαστοι» επιστρέφουν στον ΣΚΑΪ σε νέα ώρα

Νέα ψυχαγωγική εκπομπή στην ΕΡΤ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:24