search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 03:51
MENU CLOSE

Καθημερινά ταξίδια από τέλος Αυγούστου στο Open

10.08.2022 08:53
open new

Διάθεση διαφοροποίησης τουλάχιστον ως κάποιο βαθμό δείχνει να έχει το Open για τη νέα σεζόν και μια έκφανσή της είναι η πρόταση καθημερινής εκπομπής ταξιδιωτικών ντοκιμαντέρ.

Η εκπομπή «Εμείς» με παρουσιάστρια την Ίνα Ταράντου έχει άλλη λογική από εκείνες που μέχρι τώρα έκανε η δημοσιογράφος και παραπέμπει στην καθημερινή «Μένουμε Ελλάδα» που είχε για χρόνια η κρατική τηλεόραση.

Παρουσιάστρια και σταθμός εξηγούν ότι η νέα εκπομπή «Εμείς», Δευτέρα με Παρασκευή, ανοίγει ένα «παράθυρο» σε όλη την Ελλάδα και στους ξεχωριστούς ανθρώπους της, ώστε τα απογεύματά να αποκτούν χρώματα, μυρωδιές, εικόνες και διηγήσεις.  

 Σε καθημερινή βάση οι συνεργάτες της εκπομπής θα «οργώνουν» κάθε βουνό, πεδιάδα, θάλασσα, θα ανακαλύπτουν μέρη, προτάσεις, ανθρώπους και θα μας μεταφέρουν «μέσα από ζωντανές συνδέσεις ή βίντεο σε μέρη που έχουμε αγαπήσει ή λαχταράμε να γνωρίσουμε, στους μικρούς και μεγάλους θησαυρούς του ελλαδικού χώρου.

«Γευόμαστε» όλη την Ελλάδα μέσα στο στούντιο -και όχι μόνο- αναδεικνύοντας τα υπέροχα προϊόντα της κουζίνας μας με συνταγές που όλοι θα λατρέψουμε». 

Η ελληνικότητα, η εντοπιότητα, ο καθημερινός άνθρωπος αλλά και αγαπημένα πρόσωπα που θαυμάζουμε, έρχονται σε πρώτο πλάνο με ιστορίες που αγγίζουν, προβληματίζουν, συγκινούν, διδάσκουν και τελικά εμπνέουν, είτε με παρουσία στο πλατό της εκπομπής, είτε με συνδέσεις.  

Διαβάστε επίσης

Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Τετάρτη 10 Αυγούστου

Σκληρή αναμέτρηση Mega και Alpha – H έκπληξη από το Μακεδονία TV

Τηλεθέαση: Στα «χαμηλά» λόγω… διακοπών – Σκληρές οι κόντρες μεταξύ καναλιών (πίνακες)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50