search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:29
MENU CLOSE

Ιωάννα Παλιοσπύρου για την επίθεση που δέχτηκε η 49χρονη στη Μεσσήνη: «Είμαι δίπλα της» (Video)

11.08.2022 21:07
ioanna paliospirou09-new

Θέση για τη επίθεση με καυστικό υγρό που δέχθηκε η γυναίκα από τη Μεσσήνη, πήρε η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλώντας στον Alpha.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην σύζυγος της 49χρονης γυναίκας της έριξε υδροχλωρικό οξύ εξαιτίας οικονομικών διαφορών που είχαν.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, σε συνέντευξη που παραχώρησε δήλωσε πως «Κάθε φορά που ακούω για αντίστοιχο περιστατικό, με ταράζει και ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας άνθρωπος μπορεί να προβεί σε μία τέτοια πράξη».

Στη συνέχεια η κα Παλιοσπύρου, με έντονο το αίσθημα της συγκίνησης, είπε στον δημοσιογράφο του ALPHA ότι «Κάτι πρέπει να μας προβληματίσει. Νοιώθω πως δεν είμαστε ασφαλείς και μιλώντας με πολλές γυναίκες το επιβεβαιώνω. Κάτι πρέπει να αλλάξει δραστικά, αρχικά στο ζήτημα της πρόληψης και έπειτα στην αντιμετώπιση τέτοιων επιθέσεων».

Τέλος, κατέληξε λέγοντας πως στέκεται στο πλευρό της 49χρονης«Ελπίζω ότι η γυναίκα θα τα καταφέρει, έχω μάθει ότι είναι δυνατή και εγώ είμαι δίπλα της».

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στη Θάσο: Σε ύφεση η πυρκαγιά στην Λεύκη

Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό αγνοούμενων μεταναστών ανοιχτά της Ρόδου

Έγκλημα στην Άρτα: Γαμπρός πυροβόλησε και σκότωσε τον πεθερό του – Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛΑΣ για τον δράστη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08