search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:30
MENU CLOSE

ΑΕΚ: Φιλική τεσσάρα στην Προοδευτική

13.08.2022 22:26
aekProo

Η ΑΕΚ νίκησε με 4-0 την Προοδευτική σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο προπονητικό της κέντρο, το «Σεραφείδιο».

Στο 20′ με σουτ έπειτα από ωραία ενέργεια του Τσούμπερ από αριστερά, ο Πινέδα σούταρε και άνοιξε το σκορ για την Ένωση για να έρθει το 2-0 στο 30′.

Ο Πινέδα έκλεψε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή, έκανε μία ντρίπλα και πλάσαρε υποδειγματικά κάνοντας το 2-0 για την Ένωση. Και λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίχρονο ήρθε το 3ο γκολ. Ο Σιμάνσκι πήρε τη μπάλα από τον Άμραμπατ, κινήθηκε κάθετα και βρήκε στα αριστερά μέσα στην περιοχή τον Γιόνσον που με πλασέ πέτυχε το 3-0 για την ΑΕΚ.

Όσο για το 4ο γκολ, ήρθε στο 9′ του τρίτου 45λεπτο με τον Μοχαμαντί, ο οποίος με σέντρα-σουτ από τα αριστερά που κόντραρε και σε σώμα αντιπάλου, πέτυχε το 4-0.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Τζαβέλλας, Βίντα (65′ Ρότα), Χατζισαφί, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Τσούμπερ, Αμραμπατ (82′ Μοχαμάντι), Πινέδα, Μάνταλος (62′ Λιβάι Γκαρσία), Αραούχο.

Στο τρίτο 45λεπτο η ΑΕΚ αγωνίστηκε με την εξής σύνθεση: Αθανασιάδης, Ραντόνια (20′ Κοσίδης), Μήτογλου, Λάτσι (20′ Μισελέν), Μιτάι, Μουστακόπουλος, Φράνσον, Μοχαμάντι, Γιούσης (20′ Αλμπάνης), Ρότα, Γκαρσία.

Διαβάστε επίσης:

Σπάνια φωτογραφία: Η Χάρις Αλεξίου αγκαλιά με τον Βασίλη Τσιτσάνη

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Νεκρό από θερμοπληξία μωρό τριών μηνών

Κικίλιας: «Τα φετινά έσοδα από τον τουρισμό θα ξεπεράσουν τα έσοδα του 2019»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:30