search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 02:09
MENU CLOSE

Σοκάρει η καταγγελία γυναίκας για ενδοοικογενειακή βία – «Θα σε σκοτώσω και θα φύγω από τη χώρα» (video)

15.08.2022 18:16
endooikogeneiaki_via_new
credit: pixabay

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις μίας γυναίκας για όσα υφίσταται η κόρη της από τον πρώην σύντροφο, σε ακόμη μία καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία.

Συγκεκριμένα, στη μαρτυρία της στην τηλεόραση του Star η γυναίκα αναφέρθηκε σε σειρά απειλητικών μηνυμάτων που δέχεται η κόρη της από τον πρώην σύντροφό της.

«Αν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει κανένας. Θα σε σκοτώσω και θα φύγω από τη χώρα», είναι ένα από τα πολλά μηνύματα που έχει δεχτεί η κοπέλα, σύμφωνα με την μαρτυρία της μητέρας.

Όπως είπε, «την κακοποιεί, την απειλεί με μαχαίρια, τη χτυπά, μπαίνει στο σπίτι της από τα παντζούρια. Έχουμε αλλάξει τρία σπίτια για να μην την βρει. Δεν αντέχω άλλο να βλέπω την κόρη μου με μώλωπες».

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, την περασμένη Κυριακή η κόρη της επιστρέφοντας στο σπίτι το είδε να τυλίγεται στις φλόγες, κατηγορώντας τον πρώην σύντροφό της για εμπρησμό.

«Ζητώ κάποιον να με βοηθήσει. Να μην την δω αύριο σφαγμένη», είπε στην κάμερα του Star.

Τα στατιστικά στοιχεία για τις υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας δείχνουν ότι το πρώτο εξάμηνο του έτους σχηματίστηκαν 5.139 δικογραφίες, δηλαδή περισσότερες από 25 δικογραφίες την ημέρα. Σε όλη τη διάρκεια του 2021, είχαν σχηματιστεί 8.776 δικογραφίες, δηλαδή 24 καταγγελίες την ημέρα.

Διαβάστε επίσης:

Χανιά: Συναγερμός στο αεροδρόμιο λόγω βλάβης σε αμερικανικό μαχητικό (Photos)

Καιρός: Έρχεται καύσωνας μικρής διάρκειας, αλλά αυξημένης έντασης – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν περισσότερο

Φωτιά τώρα στην περιοχή Πυργιώτικα Αργολίδας – Εκκενώθηκε προληπτικά ξενοδοχείο (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32