search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:06
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Τρίποντο η ΕΡΤ1 με το τουρνουά μπάσκετ Ακρόπολις (πίνακες)

22.08.2022 16:04
tiletheasi3322_new

Σε υψηλά επίπεδα για τα δεδομένα της κρατικής τηλεόρασης κινήθηκαν οι αποδώσεις των ΕΡΤ1 και ΕΡΤ2 που καλύπτουν απευθείας αυτές τις ημέρες τις σημαντικές διοργανώσεις σε μπάσκετ (τουρνουά Ακρόπολις) και στίβο (Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα), αντιστοίχως.

Με αφορμή την αναμέτρηση, κάτω από τα καλάθια, των εθνικών ομάδων μπάσκετ ΕλλάδαςΤουρκίας και χάρη στη συμμετοχή των Αντετοκούνμπο, ιδίως του Κώστα, το ημερήσιο μερίδιο τηλεθέασης της ΕΡΤ1 εξακοντίστηκε στο 10,8% και ήταν σχεδόν ίδιο με εκείνο του Mega και πάνω από εκείνα των ΣΚΑΪ, Star, ANT1.

Πάντως την τελευταία ημέρα του πενθήμερου ή αν θέλετε διαφορετικά, την πρώτη του ΠΣΚ τη μερίδα του λέοντος από την πίτα τηλεθέασης απέσπασε ο Alpha με μερίδιο σταθερά άνω του 12%.

Το Σάββατο το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς εμφάνισε στο μερίδιο του υποχώρηση σχεδόν τρεισήμισι ποσοστιαίων μονάδων, βελτιώθηκε κάπως του ΑΝΤ1, υποχώρησε την ΕΡΤ1 αλλά σχεδόν διπλασιάστηκε το μερίδιο της ΕΡΤ2 συγκριτικά με την Παρασκευή. Και λογικό, καθώς την παράσταση «έκλεψαν» η Αντιγόνη Ντρισπιώτη (για μια ακόμη φορά) και η Ελίνα Τζένγκο με τα χρυσά μετάλλια στα 35 χλμ βάδην και το ακόντιο αντιστοίχως.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα στη μάχη της τηλεθέασης μπήκε ο Γιώργος Αυτιάς με την εκπομπή «Καλημέρα» τονώνοντας την πολύ πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ, συγκρατώντας το μερίδιο του σταθμού στα σχεδόν ίδια επίπεδα με εκείνα της Παρασκευής.

Η μάχη τηλεθέασης των καναλιών για το Σάββατο φαίνεται να κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τον ΑΝΤ1 να «τερματίζει» πρώτος με διαφορά μόλις 0,2% από τον ΣΚΑΪ.

Την Κυριακή χάρη στις συμμετοχές των Λευτέρη Πετρούνια (χρυσό στους κρίκους), Τατιάνας Γκούσιν και Ελισάβετ Πεσιρίδου το μερίδιο τηλεθέασης της ΕΡΤ2 διαμορφώθηκε στο 7% και ισοβάθμισε με το Star. Βέβαια και η μετάδοση της πρωινής θείας λειτουργίας είχε το κοινό της και έπαιξε το ρόλο της.

Η ΕΡΤ1 υποχώρησε στο 7,7% πλην όμως ως μερίδιο μάλλον ικανοποιητικό είναι για το κρατικό κανάλι. Όμως σε εκείνη τη ζώνη με άνεση επικράτησε ο Αυτιάς με την απόδοση του ΣΚΑΪ στο διάστημα αυτό να καταφέρνει πάνω από 20% μερίδιο, το υψηλότερο στο σύνολο του σταθμού που απέσπασε το 9,5% από την ημερήσια πίτα τηλεθέασης.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Ο Δημήτρης Λάλος μιλά για την κατάληξη του «Μαθιού» στη σειρά

ΕΡΤ 1: Αυτό είναι το δίδυμο για το πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα (Photos)

HBO Max – Discovery+: Οι κολοσσοί οικιακής ψυχαγωγίας συγχωνεύονται – Στόχος οι 130 εκατ. συνδρομητές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:04