search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 03:52
MENU CLOSE

Σασμός: Ο Δημήτρης Λάλος μιλά για την κατάληξη του «Μαθιού» στη σειρά

22.08.2022 14:01
lalos54-new

Για το μέλλον του Μαθιού στον Σασμό μίλησε ο Δημήτρης Λάλος αναφερόμενος στην κατάληξη του πολυσυζητημένου ήρωα της δημοφιλούς σειράς.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Alpha Τώρα”, ο ηθοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Ο Μαθιός με έχει σημαδέψει, με σημαδεύει και θα με σημαδεύει για πολλά χρόνια ακόμα, είμαι σίγουρος και γι’ αυτό προσπαθώ να κάνω μια ερμηνεία την καλύτερη που μπορώ. Είναι ένας χαρακτήρας τραγικός, σίγουρα είναι ένας χαρακτήρας που περνά μια διαδρομή, όπου στο τέλος θα πρέπει με κάποιο τρόπο να ολοκληρωθεί, θα πρέπει να καθαρθεί. Αυτό είναι το βέβαιο» είπε και πρόσθεσε:

«Η κάθαρση μπορεί να έρθει με πολλούς τρόπους. Αυτό από παλαιότερα, αντί για spoiler λέγεται προοικονομία. Υπάρχουν προοικονομίες για το πού μπορεί να καταλήξει ο χαρακτήρας, όμως αυτό το αφήνουμε ανοιχτό γιατί η μυθοπλασία έτσι θέλει να κινείται, με έναν ανοιχτό ορίζοντα.

Δεν ηθικολογούμε στους χαρακτήρες μας, διότι αν ηθικολογούσαμε αν κάποιος είναι καλός ή κακός χαρακτήρας θα έπρεπε όλοι οι σπουδαίοι, όπως ο Ριχάρδος, ο Οθέλος… όλοι αυτοί να απαγορευθούν. Η μυθοπλασία δείχνει το σκοτάδι πολλές φορές, μόνο και μόνο για να τονίσει το φως».

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ 1: Αυτό είναι το δίδυμο για το πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα (Photos)

HBO Max – Discovery+: Οι κολοσσοί οικιακής ψυχαγωγίας συγχωνεύονται – Στόχος οι 130 εκατ. συνδρομητές

«Καλημέρα Ελλάδα»: Το πρώτο τρέιλερ με την Μαρία Αναστασοπούλου πλάι στον Γιώργο Παπαδάκη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34