search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:06
MENU CLOSE

North Evia – Samos Pass: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τα νέα 13.800 voucher (Video)

23.08.2022 09:52
samos_new

Την Πέμπτη (25/8) αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα των αιτήσεων για την τρίτη φάση του North Evia-Samos Pass για τον Σεπτέμβριο.

Στη νέα φάση του προγράμματος η κάθε κάρτα χρηματοδοτεί τον δικαιούχο με 150 ευρώ για διακοπές στη Βόρεια Εύβοια ή με 300 ευρώ για διακοπές στη Σάμο, τον μήνα Σεπτέμβριο και αφορούν δαπάνες διαμονής, εστίασης και τοπικών μεταφορών στις παραπάνω περιοχές.

Η τρίτη φάση του προγράμματος περιλαμβάνει:

  • Voucher: 150 ευρώ για διακοπές στη Βόρεια Εύβοια ή 300ευρώ στη Σάμο, τον Σεπτέμβριο
  • Καλύπτει δαπάνες διαμονής, εστίασης & τοπικών μεταφορών
  • Χωρίς εισοδηματικά κριτήρια

Σε ό,τι αφορά τους δικαιούχους των προγραμμάτων δεν υπάρχουν εισοδηματικά κριτήρια για την προμήθεια κάρτας, αρκεί όμως να μην είναι κάτοικοι των περιοχών αλλά επισκέπτες, αφού στόχος είναι η στήριξη των πληγεισών περιοχών.

Οι κάρτες θα διατεθούν έπειτα από σχετική αίτηση στην πλατφόρμα https://vouchers.gov.gr.

Όπως επανέλαβε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Χρήστος Τριαντόπουλος θα διατεθούν περισσότερες από 13.800 κάρτες συνολικού κόστους 2,7 εκατομμυρίων ευρώ καθώς θα προστεθούν σε αυτές και όσες δεν χρησιμοποιήθηκαν από τους δικαιούχους κατά τον μήνα Ιούλιο. Παράλληλα όσες κάρτες για τον Σεπτέμβριο δεν απορριφθούν, θα διατεθούν τον Οκτώβριο μαζί με νέα χρηματοδότηση για ενίσχυση του αριθμού των καρτών.

Ως εκ τούτου, για τη Βόρεια Εύβοια θα διατεθούν περίπου 2.100 κάρτες επιπλέον των 7.300 που προβλέπονταν βάσει του αρχικού σχεδιασμού, ενώ για τη Σάμο θα διατεθούν περίπου 800 κάρτες επιπλέον των 3.650 καρτών που προβλέπονταν αρχικά.

Διαβάστε επίσης:

Παιδικοί Σταθμοί – ΕΣΠΑ: Σήμερα τα προσωρινά αποτελέσματα για τα 97.000 voucher

Ηλεκτρικό ρεύμα: Στις 9:30 οι ανακοινώσεις για την επιδότηση Σεπτεμβρίου

MYTILINEOS: Εξαγόρασε την WATT+VOLT – Στο 10% το ενιαίο μερίδιο αγοράς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:03