search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 09:39
MENU CLOSE

Καιρός: Στη «δίνη» της κακοκαιρίας οι Κυκλάδες (Photos/Videos)

24.08.2022 16:18
MIKONOS-KAKOKAIRIA-NEW

Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα συνεχίζονται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με καταιγίδες, κεραυνούς και χαλάζι, με τις Κυκλάδες να βρίσκονται στο έλεος της κακοκαιρίας, καθώς έχουν προκληθεί πολλά προβλήματα.

Η κακοκαιρία «χτύπησε» και τη Μύκονο, με ισχυρές καταιγίδες να πλήττουν το νησί των ανέμων. Όπως αναφέρει το mykonoslive.tv, εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων, πλημμύρισαν τα σοκάκια του νησιού.

Στιγμές αγωνίας πέρασαν οι καταστηματάρχες, οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με ένα σκηνικό που θύμιζε Βενετία, ενώ εμφανίστηκε και ένας μεγάλος υδροστρόβιλος στην περιοχή του Καλαφάτη.

Στη Σαντορίνη, κατολισθήσεις σημειώνονται από το πρωί στο λιμάνι και διακοπές ρεύματος. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, παρασύρθηκαν αυτοκίνητα.

Από την κακοκαιρία δεν γλίτωσε και η Τήνος, όπου οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ από το πρωί σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος σε διάφορες περιοχές του νησιού.

Η απίστευτη νεροποντή ξέσπασε και στην Πάρο, όπου τα σοκάκια ήταν απροσπέλαστα.

Διαβάστε επίσης:

Σάμος: Αποπλέει από το Βαθύ το επιβατηγό «Διαγόρας» – Είχε προσκρούσει στην προβλήτα

Κακοκαιρία: Μήνυμα από το 112 για ακραία καιρικά φαινόμενα σε 7 περιοχές της χώρας

Ρούλα Πισπιρίγκου: O Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπισή της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 09:36