search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 03:43
MENU CLOSE

«Μόνος στο Σπίτι»: Για τον βιασμό της φίλης του κατηγορείται ο «Μπαζ»

25.08.2022 17:32
buzz-monos-sto-spiti-new

Ο Devin Ratray που έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του «Μπαζ Μακάλιστερ» στην ταινία «Μόνος στο Σπίτι» κατηγορείται από τη Lisa Smith, που στο παρελθόν διατηρούσε φιλικές σχέσεις μαζί του, ότι τη βίασε μέσα στο διαμέρισμά της στο Μανχάταν το 2017.

Όπως ισχυρίζεται η Smith, πρώτα ναρκώθηκε και μετά βιάστηκε, πριν καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία. Ο ηθοποιός μιλώντας στο CNN διέψευσε τις σε βάρος του κατηγορίες.

Υπενθυμίζεται πως είχε συλληφθεί το 2021 στην Οκλαχόμα με τις κατηγορίες της επίθεσης, βιαιοπραγίας με στραγγαλισμό και ενδοοικογενειακή βία και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 25.000 δολαρίων ενώ είχε δηλώσει πως ήταν αθώος.

Σύμφωνα με το CNN η υπόθεση της Smith είχε μπει στο αρχείο καθώς οι αρχές θεώρησαν ότι η ίδια δεν ήθελε να κατηγορήσει περαιτέρω τον «Μπαζ». Πλέον η Smith βρίσκεται σε επαφή με τις αρχές και μιλώντας στην New York Post εμφανίστηκε «συντετριμμένη» επειδή δεν ερευνήθηκε η υπόθεσή της.

Διαβάστε επίσης:

Η Sirina προσφέρει 10 εκατομμύρια δολάρια στην Άμπερ Χερντ για να πρωταγωνιστήσει σε ταινία της

Νίκος Κουρκούλης: Άγριο ξύλο σε συναυλία του στην Καβάλα

Ντέμι Μουρ: Συνεχίζει τις διακοπές της και την «διαφήμιση» της Ελλάδας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31