search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 16:47
MENU CLOSE

Όθωνας Παπαδόπουλος: Γιατί λύθηκε η συνεργασία με τη Ρούλα Πισπιρίγκου – Το «ευχαριστώ» της 33χρονης, γιατί επέλεξε τον Κούγια

25.08.2022 16:24
othonas_pispirigkou_new

Τους λόγους για τους οποίους λύθηκε η συνεργασία του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, γνωστοποίησε σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο Παπαδόπουλος τόνισε πως «αιτία είναι η διαφωνία μας αναφορικά με την υιοθετούμενη υπερασπιστική γραμμή και αναφορικά με το ύφος της διατύπωσης των υπερασπιστικών ισχυρισμών».

Παράλληλα, σημείωσε ότι «η λύση της μεταξύ μας συνεργασίας επήλθε μετά από κοινή συμφωνία μας, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον χειρισμό της υπόθεσης μέχρι σήμερα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Παπαδόπουλου:

«Σας ανακοινώνω την λύση της συνεργασίας μου με την μέχρι πρό τινος εντολέα μου κ. Σωτηρία Πισπιρίγκου. Αιτία αυτής της εξέλιξης είναι η διαφωνία μας αναφορικά με την υιοθετούμενη υπερασπιστική γραμμή και αναφορικά με το ύφος της διατύπωσης των υπερασπιστικών ισχυρισμών. Το δικηγορικό μου γραφείο δεν εγκαταλείπει ποτέ τον χειρισμό ποινικών υποθέσεων και σέβεται απόλυτα τους εντολείς του. Για την αποκατάσταση της αλήθειας, η λύση της μεταξύ μας συνεργασίας επήλθε μετά από κοινή συμφωνία μας, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον χειρισμό της υπόθεσης μέχρι σήμερα.

Από το πρώτο λεπτό που η κατηγορούμενη μητέρα μου έδωσε την εντολή για την συγκεκριμένη υπόθεση, τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες του γραφείου μου, εργαστήκαμε μέσα σε ένα πολύ δύσκολο πλαίσιο, με κύριο γνώμονα την σωστή απονομή της δικαιοσύνης. Ο νομικός μου πολιτισμός μου επιβάλλει ότι το τεκμήριο της αθωότητας οφείλει να γίνεται σεβαστό και ότι μόνο αρμόδιο όργανο για την αξιολόγηση μίας κατηγορίας είναι το αρμόδιο Δικαστήριο».

Πισπιρίγκου σε Παπαδόπουλο: «Θα σου είμαι ευγνώμων για όλη μου τη ζωή»

Ο Αλέξης Κούγιας δημοσίευσε ευχαριστήρια επιστολή της Ρούλας Πισπιρίγκου προς τον δικηγόρο, Όθωνα Παπαδόπουλο, για τη συνεργασία που είχαν μέχρι να αναλάβει την υπόθεση ο γνωστός ποινικολόγος.

Η 33χρονη ευχαρίστησε τον Όθωνα Παπαδόπουλο για το «πόσο υπεράνθρωπα αγωνίστηκε για να αποδείξει την αθωότητά της», εξηγώντας παράλληλα ότι η απόφαση για την επιλογή του Αλέξη Κούγια ήταν κυρίως της οικογένειάς της

Καταλήγει, λέγοντας ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ «το πόσο της συμπαραστάθηκε σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές» και πως θα «του είναι ευγνώμων για όλη της τη ζωή».

Αναλυτικά η επιστολή της Ρούλας Πισπιρίγκου:

«Αγαπητέ Όθωνα δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου το πόσο πολύ με στήριξες από την πρώτη στιγμή της δικαστικής τραγωδίας, την οποία αντιμετωπίζω και πόσο υπεράνθρωπα αγωνίστηκες για να αποδείξεις την αθωότητά μου. Είσαι ένας θαυμάσιος άνθρωπος και ένας ικανότατος και έντιμος δικηγόρος.

Η απόφαση για την επιλογή του συναδέλφου σου κ. Κούγια για να με υπερασπιστεί ήταν κυρίως της οικογενείας μου, η οποία και με στηρίζει οικονομικά και στην οποία κι εγώ συμφώνησα.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πόσο μου συμπαραστάθηκες σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές και πόσο αγωνίστηκες για να αποδείξεις την αθωότητά μου. Θα σου είμαι ευγνώμων για όλη μου τη ζωή».

Να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Κούγιας δημοσίευσε την επιστολή της Ρούλας Πισπιρίγκου, επειδή «δεν διαθέτει μέσα κοινωνικής δικτύωσης». 

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία: Δυνατή καταιγίδα «χτύπησε» την Αθήνα – «Ποτάμια» οι δρόμοι, προβλήματα σε Πειραιώς και Αθηνών-Κορίνθου

Κρήτη: Ελεύθερος χωρίς όρους ο συνεπιβάτης του αγροτικού για την επίθεση στους Γερμανούς (videos)

Τραγωδία στον Ισθμό Κορίνθου: Άνδρας έπεσε από τη γέφυρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 16:46