search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:37
MENU CLOSE

Δάκης: Μουσικό πρόγραμμα με τον αείμνηστο τραγουδιστή 3 μήνες μετά τον θάνατό του – «Αν γίνει κάτι με τη φωνή μου πρέπει να μπορώ να εμφανιστώ»

26.08.2022 11:21
dakis new

Τρεις μήνες μετά τον θάνατο του Δάκη, θα παιχτεί μουσικό πρόγραμμα με τη φωνή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», ο αείμνηστος τραγουδιστής είχε ηχογραφήσει ένα πρόγραμμα διάρκεια 40 λεπτών, περίπου εννέα μήνες πριν από τον θάνατό του, το οποίο θα παιχτεί πρώτη φορά απόψε σε εστιατόριο, στη Σαρωνίδα.

«Ο Δάκης ήταν ένα υπεύθυνο άτομο, ένας άνθρωπος που προνοούσε πάντα για τα πάντα, όπως είχε προνοήσει ακόμη και για τον θάνατό του. Ήταν άνθρωπος της τακτοποίησης στη ζωή του κι επειδή έκανε εκείνη την περίοδο κάποιες συναυλίες με τους Κώστα Μπίγαλη, Μαντώ και Πωλίνα δεν ήθελε να τους “κρεμάσει” σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι στη φωνή του.

Έτσι σκέφτηκε να κάνουμε τη συγκεκριμένη ηχογράφηση που θα ακουστεί απόψε. “Αν γίνει κάτι με τη φωνή μου, να μπορώ να εμφανιστώ και να τραγουδήσω full playback το 35λεπτο πρόγραμμα της δικής μου εμφάνισης, να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στους συναδέλφους εξαιτίας μου”, μου είχε πει τότε ο ίδιος» όπως ανέφερε ο επί 22 χρόνια στενός φίλος και συνεργάτης του, Πάνος Δερβός.

Διαβάστε επίσης:

Σάγια: «Είμαι μαύρη και δεν έχω πρόβλημα με αυτό»

Φαίη Σκορδά: Η συνάντηση με τον Μουτσινά στον ΣΚΑΪ και οι νέοι της συνεργάτες (Video)

Joe E. Tata: Πέθανε ο «Νατ» του «Beverly Hills 90210»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:36