search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 05:45
MENU CLOSE

Κηδεία Δάκη: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο του τραγουδιστή (Videos/ Photos)

31.05.2022 12:07
dakis-kideia-new

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης και συγκίνησης πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας η κηδεία του Δάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής 29/5 σε ηλικία 79 ετών έπειτα από μια γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη όχι μόνο στους οικείους του αλλά και στους χιλιάδες θαυμαστές του οι οποίοι έσπευσαν να πουν το τελευταίο αντίο στον καλλιτέχνη που θα μείνει χαραγμένος στη σκέψη όλων ο “αιώνιος έφηβος” με το γλυκό χαμόγελο.

Πασχάλης: Με τον Δάκη δεν υπήρξαμε ποτέ αντίζηλοι, όπως έλεγαν

Το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο του συνάδελφο έσπευσε να πει και ο Πασχάλης, επισημαίνοντας ότι αντίθετα με τις φήμες που κυκλοφορούσαν κατά καιρούς, οι δυο τους δεν υπήρξαν ποτέ αντίζηλοι.

Αντιθέτως, όπως τονίζει, οι δυο τους ήταν αγαπημένοι με απεριόριστο θαυμασμό και σεβασμό ο ένας για τον άλλον.

Συντετριμμένη εμφανίστηκε όμως και η Σάντρα Βουτσά η οποία μίλησε με στοργικά λόγια για τον καλό φίλο της μητέρας της, Δάκη που αγάπησε και η ίδια από τότε που ήταν παιδί.

Ο Δάκης έχασε τη μάχη για τη ζωή την Κυριακή 29 Μαΐου. Μάλιστα, τον τελευταίο μήνα χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στα βόρεια προάστια, καθώς η κατάσταση της υγείας του είχε επιβαρυνθεί.

Επιθυμία των μελών της οικογένειας για την κηδεία του αγαπητού τραγουδιστή είναι αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Διαβάστε επίσης :

Λαοθάλασσα στο γήπεδο του Πανιωνίου για το αφιέρωμα του ΚΚΕ στον Μητροπάνο (photos)

Συνταγογράφηση ανασφάλιστων: Όλη η απόφαση για φάρμακα και εξετάσεις – Ποιοι εξαιρούνται

Γκάγκα για εμβόλιο κορωνοϊού: Αναμνηστική δόση για όλους το φθινόπωρο (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48