Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Συναγερμός έχει σημάνει στις τάξεις της Εθνικής ομάδας ενόψει του Eurobasket, τόσο για την κατάσταση του Κώστα Σλούκα όσο και για αυτήν του Κώστα Αντετοκούνμπο.
Ο διεθνής γκαρντ υποφέρει από οστικό οίδημα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει το μεγάλο ραντεβού στο Μιλάνο.
Πρόβλημα στο γόνατο έχει και ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ωστόσο σαφής εκτίμηση για την κατάστασή του αναμένεται να γίνει το Σάββατο (27/8).
Το σίγουρο είναι ότι κανείς από τους δύο παίκτες δεν πρόκειται να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με το Βέλγιο το βράδυ της Κυριακής (28/8, 20:00) για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Διαβάστε επίσης:
Σερβία – Ελλάδα 100-94: Λύγισε στην παράταση η Εθνική με τρομερό Γιάννη – Πέτυχε 40 πόντους!
Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: To Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας θα πάρει το όνομά της
Europa League: Με Καραμπάχ, Φράιμπουργκ και Ναντ ο Ολυμπιακός στον 7ο όμιλο
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.