search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:30
MENU CLOSE

Netflix: Η ζωή του Ρόμπι Γουίλιαμς σε ντοκιμαντέρ από την εταιρεία του Ρίντλεϊ Σκοτ

26.08.2022 13:42
robbie_williams_new

Λογίζεται ως ένα από τα «next big things» του είδους του στο Netflix και γι’ αυτό η συνδρομητική πλατφόρμα συνεχούς ροής με καμάρι το γνωστοποιεί.

Εντός του 2023 θα «ανεβάσει» σειρά ντοκιμαντέρ για το «κακό παιδί» της παγκόσμιας ποπ μουσικής σκηνής, τον περιπετειώδη Ρόμπι Γουίλιαμς.

Ο Γουίλιαμς, πρώην μέλος της βρετανικής μπάντα Take That, το 1995 αποχώρησε και επέλεξε να κάνει σόλο καριέρα η οποία σημείωσε επιτυχία σε παγκόσμια κλίμακα.

Η σειρά περιγράφεται ως μια «αφιλτράριστη και σε βάθος παρατήρηση του μουσικού ειδώλου, σόουμαν με φυσικό χάρισμα  διασκεδαστή, που έπρεπε να διαχειριστεί τα σκαμπανεβάσματα στην συναρπαστική καριέρα του, παραμένοντας για περισσότερα από 30 χρόνια στο προσκήνιο».

Η σειρά που δεν θα είναι δραματοποιημένη- άρα χωρίς ίχνος μυθοπλασίας- ρίχνει «φώς» παντού στη ζωή του καλλιτέχνη. Θα «μιλήσει» για την ασφυκτική πίεση που δέχθηκε ο Ρόμπι Γουίλιαμς από τα ΜΜΕ, τη λατρεία-μανία στο πρόσωπο του, τις εκδηλώσεις θαυμασμού, τους προσωπικούς και επαγγελματικούς χωρισμούς, τις επανενώσεις, τα προβλήματα εθισμού σε ουσίες, την ανάρρωση και τις επιπτώσεις που είχαν στην ψυχική υγεία του.

Τη σκηνοθεσία της σειράς ανέλαβε ο Τζο Πέρλμαν (υποψήφιος για ΕΜΜΥ με τις παραγωγές «Bros: After the Screaming Stops», «Harry Potter 20th Anniversary) και την παραγωγή ο Ασιφ Καπαντια («Amy», «Diego Maradona», «Senna») και ο Ντομινικ Κρόσλει-Χολαντ καταξιωμένος παραγωγός ταινιών και σειρών τεκμηρίωσης στις ΗΠΑ.

Η σειρά, άτιτλη προς το παρόν, θα περιλαμβάνει αρχειακό υλικό 25 ετών που δεν έχει δει ποτέ κάποιος έως τώρα και οι δημιουργοί του εξασφάλισαν αποκλειστική πρόσβαση στον ίδιο τον καλλιτέχνη.

Με τη σειρά ντοκιμαντέρ για το Ρόμπι Γουίλιαμς το Netflix εγκαινιάζει τη συνεργασία του με το τμήμα RSA Unscripted του ομίλου RSA Films των Ρίντλεϊ και Τόνι Σκοτ, στο πλαίσιο πακέτου συμφωνίας για ανάλογες παραγωγές. Την εποπτεία της παραγωγής θα έχει ο Ρόμπι Γουίλιαμς ως ένας από τους  εκτελεστικούς παραγωγούς.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Στη μάχη οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές των καναλιών

Το «ολόγραμμα» ενός πολέμου από τους απεσταλμένους της ΕΡΤ (photos)

Η Sirina προσφέρει 10 εκατομμύρια δολάρια στην Άμπερ Χερντ για να πρωταγωνιστήσει σε ταινία της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:30