search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 16:37
MENU CLOSE

Καλλιστεία: Φιναλίστ για «Μις Αγγλία» διαγωνίζεται χωρίς μακιγιάζ – «Γροθιά» στα στερεότυπα (Photos)

27.08.2022 10:22
melissa

Μια φοιτήτρια, η οποία αμφισβητεί τα πρότυπα ομορφιάς που διαιωνίζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έφτασε στον τελικό του τίτλου για τη Μις Αγγλία, λαμβάνοντας μέρος στα καλλιστεία χωρίς μακιγιάζ.

Πρόκειται για την 20χρονη Μελίσα Ραούφ από το Λονδίνο η οποία δήλωσε πως θέλει να προωθήσει την εσωτερική ομορφιά.

Μετά την εμφάνιση χωρίς μακιγιάζ στον ημιτελικό της Δευτέρας, η Ραούφ θα διαγωνιστεί τώρα με άλλες 40 νεαρές για να στεφθεί Μις Αγγλία στον διαγωνισμό που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο.

Η Ραούφ, η οποία αναμένεται να είναι αμακιγιάριστη και στον τελικό σύμφωνα με τον Independent, περιέγραψε την εμπειρία «τρομακτική αλλά εκπληκτική».

«Σημαίνει πολλά για μένα καθώς αισθάνομαι ότι πολλά κορίτσια διαφορετικών ηλικιών φορούν μακιγιάζ, επειδή πιέζονται να το κάνουν. Αν κάποιος είναι χαρούμενος με το δέρμα του, δεν θα πρέπει να αναγκάζεται να το καλύψει. Οι ατέλειες μας κάνουν αυτό που είμαστε και αυτό είναι που κάνει κάθε άτομο μοναδικό. Νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να αγαπούν και να αγκαλιάζουν τα ψεγάδια τους, εφόσον η πραγματική ομορφιά βρίσκεται μέσα στην απλότητα», ανέφερε.

Πρόσθεσε μάλιστα πως άρχισε να φορά μακιγιάζ από μικρή επειδή δεν ένιωθε ποτέ άνετα με το δέρμα της. «Πρόσφατα αποδέχτηκα ότι είμαι όμορφη με το δέρμα μου και γι’ αυτό αποφάσισα να διαγωνιστώ χωρίς μακιγιάζ», δήλωσε.

«Θέλω να κάνω όλα τα κορίτσια να αισθάνονται καλά. Θέλω να αφαιρέσω όλα τα πρότυπα ομορφιάς. Νιώθω ότι όλα τα κορίτσια είναι όμορφα με τον δικό τους τρόπο. Το κάνω αυτό για όλα τα κορίτσια», επισήμανε.

Διαβάστε επίσης:

Μεντβέντεφ: Ο Πούτιν δεν θα τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία ούτε αν το Κίεβο απαρνηθεί το ΝΑΤΟ

Αργεντινή: Κατασχέθηκε πάνω από 1,6 τόνος κοκαΐνης – Ήταν κρυμμένη σε σακιά με ζωοτροφές (Video)

Γυναικοκτονίες: Δραματική αύξηση κατά 20% στη Γαλλία και κατά 16% στην Ιταλία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 16:26